Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Droga do .... zdj.2
Nawiązując do wątku :
http://www.forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=114440&page=2
chciałbym pokazać szerzej i z widocznym horyzontem :-D
Zapraszam:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img170.imageshack.us/i/drogado2a.jpg/)
.
też fajne , ale jednak pierwsza wersja bardziej sie podoba ;)
Zatem zdecydowanie wolę poprzednią wersją gdzie króluje enigma. Na tym kadrze już jej nie ma :) . Choć tez jest ładnie.
Nikonozaur
20-09-2009, 23:24
Fajny taki "symetryk". Konwersja bardzo mi leży.
borregaard
21-09-2009, 07:05
O....i to jest właściwa droga...:-D Ładnie.
alfapasje
21-09-2009, 07:59
nie widze patyczka wyznaczającego symetrie ;)
Pozytywne w odbiorze. Pozdrawiam :)
Zatem zdecydowanie wolę poprzednią wersją gdzie króluje enigma.,
Po cichu przyznam , że ja też :-D
O....i to jest właściwa droga...:-D Ładnie.
Poprzednia również była właściwa tyle , że optycznie krótsza :-D
nie widze patyczka wyznaczającego symetrie ;)
)
Ha ... został za plecami , ale brałem namiar :mrgreen:
Faktycznie tamta wersja była lepsza, co nie znaczy, że ten kadr jest nieładny. Jest ok:)
Piotr_ek
21-09-2009, 19:04
Tysiące razy wchodziłem na plaże i nigdy nie pomyślałem, że samo wejście może być tak ciekawym tematem. To zdjęcie jest dla mnie swego rodzaju nową rzeczywistością. Temat bardzo śmiały bo zapewne wiele osób z forum podczas urlopu miało ten widok na co dzień jednak mało kto pomyślał o wykonaniu kadru. Więc też fotografia ta jest na swój sposób pewnym odkryciem - tematem widzianym przez wiele osób jednak przez nikogo na poważnie nie tkniętym. Zdjęcie posiada niezaprzeczalne walory estetyczne. A główną jego cechą jest samo podejście do tematu. Spojrzeć na przedmiot tak, jak nikt dotąd nie spojrzał, zdumieć i zadziwić. Ta fotografia sama mówi za siebie - o jakie to ciekawe. Gratuluje !
Bartekkw
21-09-2009, 19:09
Bardzo ciekawe zdjęcie - przykład jak z pozornie zwykłego wejścia można coś fajnego wycisnąć :)
No to mnie zawstydziliście :oops::oops::oops:.
Dziękuję za wsparcie w dążeniu do swoich kadrów.
Proac150
21-09-2009, 23:39
Zatem zdecydowanie wolę poprzednią wersją gdzie króluje enigma. Na tym kadrze już jej nie ma :) . Choć tez jest ładnie.
Zgadzam się
Tysiące razy wchodziłem na plaże i nigdy nie pomyślałem, że samo wejście może być tak ciekawym tematem. To zdjęcie jest dla mnie swego rodzaju nową rzeczywistością. Temat bardzo śmiały bo zapewne wiele osób z forum podczas urlopu miało ten widok na co dzień jednak mało kto pomyślał o wykonaniu kadru. Więc też fotografia ta jest na swój sposób pewnym odkryciem - tematem widzianym przez wiele osób jednak przez nikogo na poważnie nie tkniętym. Zdjęcie posiada niezaprzeczalne walory estetyczne. A główną jego cechą jest samo podejście do tematu. Spojrzeć na przedmiot tak, jak nikt dotąd nie spojrzał, zdumieć i zadziwić. Ta fotografia sama mówi za siebie - o jakie to ciekawe. Gratuluje !
Ja na tym punkcie mam bzika. Dla mnie zawsze samo wejście na plażę jest zdarzeniem nadzwyczajnym. Temat traktuję nieco szerzej: zbocze wydmy, droga kończąca się na wierzchołku góry, gdzie nie widać co jest za nią... itd. Zawsze wydaje mi się, że zaraz zobaczę morze, może to być nawet w środkowej Polsce ;-) Po prostu tak mam... :-) Dlatego własnie wybieram "jedynkę", która w pełni nie odłoniła jeszcze "gwoździa programu". Szuwarku, pięknie to pokazujesz.
borregaard
22-09-2009, 06:50
Ja na tym punkcie mam bzika. Dla mnie zawsze samo wejście na plażę jest zdarzeniem nadzwyczajnym. Temat traktuję nieco szerzej: zbocze wydmy, droga kończąca się na wierzchołku góry, gdzie nie widać co jest za nią... itd. Zawsze wydaje mi się, że zaraz zobaczę morze, może to być nawet w środkowej Polsce ;-) Po prostu tak mam... :-) Dlatego własnie wybieram "jedynkę", która w pełni nie odłoniła jeszcze "gwoździa programu". Szuwarku, pięknie to pokazujesz.
Kiedyś to się sprawdzało,szczególnie w Chałupach.....ale lepiej było "gwożdzia" nie odsłaniać....:mrgreen: :mrgreen:
Kiedyś to się sprawdzało,szczególnie w Chałupach.....ale lepiej było "gwożdzia" nie odsłaniać....:mrgreen: :mrgreen:
Jedyna dobra metoda, to wykopać dołek i leżeć na brzuchu... :mrgreen: :mrgreen:
wojtek6308
22-09-2009, 08:25
Ta odsłona też bardzo mnie się podoba :-D , może nawet bardziej.