Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Staw Słoneczny u schyłku słonecznego dnia
Moja próba z tak otrzaskanym tematem jak zachód słońca :) Trochę nostalgicznie bo to już i schyłek lata...
Mam nadzieję że komuś się spodoba :)
Staw Słoneczny - zdjęcie wykonane pod koniec lipca.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Pozdrawiam.
Zdjecie nie powala ale sama wode jak Kulten wspomnial pokazales ladnie......szkoda ze nic sie wiecej tutaj nie dzieje;)
Hehe wlasnie ogladam te fote drugi raz i patrzac na wode przypomnialo mi sie jak wchodzil DirectX 9 :D Podobny klimat prawie jak z kompa:D
maciek1993
20-09-2009, 23:22
za przedmówcami... woda jest super ale drugi plan leży i kwiczy :) może jak by ta wysepka była bliżej... nie ma co gdybać :) woda na + reszta na -
Bardzo dziękuję za komentarze :)
za przedmówcami... woda jest super ale drugi plan leży i kwiczy :) może jak by ta wysepka była bliżej... nie ma co gdybać :) woda na + reszta na -
Drugi plan jest dokładnie taki, jaki chciałem by był :) Mogłem zdjęcie "podciągnąć", jednak wolałem pokazać prawdziwy nastrój i barwy tamtego wieczoru.
Jeszcze jedno ujęcie, wykonane kilka minut szybciej.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Pozdrawiam.