Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Kolory
Sebastianito
19-09-2009, 16:35
Robilem co moglem aby wyszlo to zdjecie. Raw mialem przechylony o 4 stopnie, co nie dalo mi mozliwosci zrobienia z tego poziomu. Zapytacie dlaczego? A to dlatego, ze Marcin bardziej znany jako "Kulten" wywolal u mnie element stresu slowami: "Co ty tu chcesz focic? Przeciez to suchar jest." A ja Go posluchalem i ruszylemna dol. :(
Wszelaka krtyka mile widziana.
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
alfapasje
19-09-2009, 16:57
o masz.. następny. Jak dla mnie fajna fotografia, bardzo kontrastowa. Mówiłem kultenowi powiem i Tobie, że miejscówki to ja wam zazdroszczę ;)
grudzinsky
19-09-2009, 17:09
Zapytacie dlaczego? A to dlatego, ze Marcin bardziej znany jako "Kulten" wywolal u mnie element stresu slowami: "Co ty tu chcesz focic? Przeciez to suchar jest." A ja Go posluchalem i ruszylemna dol. :(
no i mial chop racje ;) sluchaj sie go!
Sebastianito
19-09-2009, 17:14
no i mial chop racje ;) sluchaj sie go!
Chyba bede musial :)
Piotr_ek
19-09-2009, 17:18
Dobra praca. Ładne kolory tzn. barwy w takich odcieniach bardzo mi się podobają. I kadrowo jest bardzo ciekawie.
świetny kadr ...wszystko jak nalezy
wojtek6308
19-09-2009, 18:25
Kolorystyka bardzo mnie się podoba :)
Wypas ... w styczniu lece do Was na zdjęcia, moze bedzie opcja sie skumac razem:)
Chyba jednak dalbym mniej dolu.
Pablo 77
19-09-2009, 20:18
Fajnie kadrowo i kolorki na duży plus:)
bomba fotka, super ci wyszło
Sowulus12
19-09-2009, 20:29
Kolor! Kolor! Kolor! Jestem TAK!
Bardzo mi się podoba zarówno kadr jak i kolorystyka.
Faktycznie tak powiedziałem bo kłóciło się to z moimi wizjami, widać za szybko czasami coś mówię myśląc w swoich kategoriach postrzegania obrazu. I w tym wypadku się myliłem bo Sebek dał świetną pracę.
Karbulot
20-09-2009, 16:31
KULTENIZM:
------------------------------
Nurt fotografii polskiej, charakteryzujacy sie ukazywaniem pejzaży w kwardrarowych zazwyczaj ujeciach. Sa przedstawione w delikanej stonowanej kolorystyce, zwykle z dramatycznym niebem, badz wyeksponowanymi pojedynczymi przedmiotami (np kamieniami). W kultenizmie dominuja zdjecia akwenow wodnych, morskich brzegow badz jezior, zazwyczaj z stojąca wodą. Kultenizm jest nurtem rozwijajacym, wielu mlodych fotografow stara sie opanowac te technika przedstawiania krajobrazow.
:-P
Ale kolega teraz dał :D .
Ale to nie moja domena ale ogólny myślę nurt. Może mój nieskromny wkład leży tylko w innym sposobie balansowania światłem i pozbawiania kolorów ale ciągle tak by nie było to bw :D .
Bartekkw
20-09-2009, 19:09
super kolorki i kadr
Podoba się, chyba jak wszystkim :)
Niech Was cholera z tymi miejscówkami :evil:
Albo one są takie piekne, że wystarczy spust nacisnąć , albo Wy robicie cuda swoimi puszkami :-D
Jak by nie patrzeć i co by nie mówić - piekne zdjęcie.
A ja powiem tak ze mi sie kadrowo podoba tylko nie podoba sie na ovbkolo zdjeca sa ostre kolory a morze nie dla mnie to sie gryzie
andrzejp
21-09-2009, 00:02
Bardzo mi się podoba zarówno kadr jak i kolorystyka.
Podpisuję się mocno, pod mocnymi słowami:-D
Mark Kowalczyk
21-09-2009, 07:33
Bardzo ładna fota.
Sebastianito
21-09-2009, 10:55
KULTENIZM:
------------------------------
Nurt fotografii polskiej, charakteryzujacy sie ukazywaniem pejzaży w kwardrarowych zazwyczaj ujeciach. Sa przedstawione w delikanej stonowanej kolorystyce, zwykle z dramatycznym niebem, badz wyeksponowanymi pojedynczymi przedmiotami (np kamieniami). W kultenizmie dominuja zdjecia akwenow wodnych, morskich brzegow badz jezior, zazwyczaj z stojąca wodą. Kultenizm jest nurtem rozwijajacym, wielu mlodych fotografow stara sie opanowac te technika przedstawiania krajobrazow.
:-P
Hehehehe, osobiscie unikam tego nurtu pomimo ze chodzi za mna krok w krok.... :D
Bardzo fajny kadr i kolorystyka - świetne zdjęcie
borregaard
21-09-2009, 17:30
Jest normalnie czyli.....dobrze.