Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Cukierkowy zachód w Portrush
Northern Ireland - Portrush
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/rgowqrmcnfq10frorx3.jpg)
Cukierkowy kadr tuż po zachodzie słońca ...chwile potem mnie zalała fala ...trzeba było się ewakuować :D
maciek1993
18-09-2009, 22:14
taka "weselsza" wersja prac kultena :) super zdjęcie...
ostrytux
18-09-2009, 22:16
Ostatnie Twoje serie bardzo przypadły mi do gustu, jednak tu światło na horyzoncie nawet jak dla mnie przecukrzone ;)
Natomiast co do samej fotografii jestem na tak :)
Ostatnie Twoje serie bardzo przypadły mi do gustu, jednak tu światło na horyzoncie nawet jak dla mnie przecukrzone ;)
Natomiast co do samej fotografii jestem na tak :)
dokładnie z tym miałem problem ...ale jak zmniejszyłem nasycenie ..jakoś mi nie pasowało ...nie miało tego czegoś
Dla mnie piekne.
Ale ta biała ramka - fuj...
ostrytux
18-09-2009, 22:22
dokładnie z tym miałem problem ...ale jak zmniejszyłem nasycenie ..jakoś mi nie pasowało ...nie miało tego czegoś
Lewa strona wygląda dość ciekawie, ale prawa z nasyconymi dość mocno fioletami moim zdaniem średnio :)
Lewa strona wygląda dość ciekawie, ale prawa z nasyconymi dość mocno fioletami moim zdaniem średnio :)
z niebem nie kombinowałem za wiele ...kolory tego dnia były magiczne ...na pewno filtry też miały swój udział :)
Aberrator
18-09-2009, 22:32
Podoba się, i też (nie obraź się) skojarzyło mi się z pracami Kultena. Troszkę ale to naprawdę troszkę wypalony środek i nieprzeszkadza tak bardzo mi przynajmniej bo też często wypalam:). Poza tym miejsce przeze nie odwiedzane dość często więc tym większy sentyment.
Pozdrawiam
Sylvester
18-09-2009, 22:37
Bardzo dobra praca a niebo magiczne
Poza tym miejsce przeze nie odwiedzane dość często więc tym większy sentyment.
Pozdrawiam
Jutro lub w niedzielę będę tam focił lub w Portstewart ..nie myslałem ,że tam tyle fantastycznych skałek jest :)
artur678
18-09-2009, 23:00
Świetne zdjęcie. Zazdroszczę.
to już bardziej grafika niż fotografia ale nie zmienia to faktu, że się podoba...
Aberrator
19-09-2009, 16:44
Tez mam kilka nienajgorszych prac z tych miejsc, jednak Twoje tchnely zupelnie inny wymiar w to miejsce. Tak trzymac pozdrawiam. A od Limavady to masz rzut beretem:)
wojtek6308
19-09-2009, 18:32
Ładniutki ten cukierek :)
Pablo 77
19-09-2009, 20:24
Miodnie jest:)
Sowulus12
19-09-2009, 20:27
Cudne!!!!
Ładniutki ten cukierek :)
Oj tak, bardzo ładniutki :-)
Piękne, magiczne wręcz kolory... Bardzo mi się podoba to zdjęcie pod każdym względem. Gratuluję.
Super wzór. Jedyne co jednak mi przeszkadza to różowo/fiolet na niebie z prawej strony.