Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Plazowanie
malasana
17-09-2009, 22:55
Urzekl mnie taki plazowy krajobraz. Pozdr:)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://malasana.webhost.pl/photos/gijon03.jpg)
Bardzo fajnie się patrzy na to zdjęcie, pozytywne w odbiorze, ciepłe kolory, mz bardzo dobre.
Wygląda to jak plażowe toytoye z miekkim dachem:D przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymac:)
Proac150
20-09-2009, 16:55
b. fajne
ja juz chce waaakaaacjeeee!!!
malasana
21-09-2009, 21:49
Ciesze sie, ze tez uwazacie, ze scena warta uwiecznienia. Dzieki!
artur678
22-09-2009, 19:20
Rzeczywiście dobre zdjęcie. Podoba się. Szkoda, że nie jeszcze szerzej ...
haha :) super to wyglada :) tez by mnie urzekło to ;) pozdrawiam
zibifotek
23-09-2009, 08:21
bardzo fajne - bardzo ciepłe
gadzeciarz
23-09-2009, 19:48
Jest O.K. ale brakuje szerzej,oj aż się prosi by było więcej.
Pastelowe kolory wigwamów na tle błękitnego nieba- NIC MI DZISIA NIE POTRZEBA
A mi nie do konca to pasuje. Miejsce, w ktorym sie znalazles ma potencjal ale mysle, ze nie do konca go wykorzystales. Moim zdaniem za duzo dzieje sie w kadrze. Morze, zagle, ludzie na plazy. To wszystko rozprasza i odciaga uwage od tego co chciales (takie mam przynajmniej wrazenie) pokazac. Mysle, ze na plus wyszloby fotografii, gdyby robic ja z nizszego poziomu i skupic sie jedynie na namiotach (?). Moze wejsc miedzy nie tak by zrobily szpaler z jednej i drugiej strony kadru. W kazdym badz razie tak by one byly zdecydowanie dominujace. Bo teraz przyznam, ze tego mi brakuje. Tak bym to widzial.
malasana
25-09-2009, 08:00
A mi nie do konca to pasuje. Miejsce, w ktorym sie znalazles ma potencjal ale mysle, ze nie do konca go wykorzystales. Moim zdaniem za duzo dzieje sie w kadrze. Morze, zagle, ludzie na plazy. To wszystko rozprasza i odciaga uwage od tego co chciales (takie mam przynajmniej wrazenie) pokazac. Mysle, ze na plus wyszloby fotografii, gdyby robic ja z nizszego poziomu i skupic sie jedynie na namiotach (?). Moze wejsc miedzy nie tak by zrobily szpaler z jednej i drugiej strony kadru. W kazdym badz razie tak by one byly zdecydowanie dominujace. Bo teraz przyznam, ze tego mi brakuje. Tak bym to widzial.
Pewnie masz w wielu punktach racje, ale niestety, nie zawsze sie da. Ta plaza jest niesamowicie zatloczona, gdybym chcial zeby nie bylo przypadkowych ludzi itd., musialbym byc tam w niepogode, ale wtedy nie byloby takich kolorow moze nawet i samych namiotow.
Blasius.G
26-09-2009, 20:31
Jest ciekawe ujecie. Gdyby jednak nie bylo ludzi, to dla mnie byloby super ujecie ze wzgledu na te namioty:)
Na obecnosc ludzi jak napisal malasana, nie ma sie wplywu. Ja jednak probowalbym kadrowac z nizszej wysokosci. Znikneloby z niego morze i kadr moim zdaniem zyskalby. No i bardziej z lewej strony. No ale to tylko moje wymadrzanie sie :)
maklipsowaty
30-09-2009, 22:09
Naprawdę dobre. trochę szkoda mi lewego rogu, bo jest za pusty( kończą się namioty (?)). ale dobre oko się chwali.
strasznie wakacyjnie... aż się smutno robi kiedy spojrzeć za okno..