Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Światełko wydrążone w drzewie
Witam serdecznie!
Będąc w plenerze w poszukiwaniu kadrów do krajobrazu ujrzałam obraz, który mnie zachwycił. Miejsce nad stawami, na dróżce między wysokimi krzakami, gdzie było przez to dość ciemno i na chwilę pojawiło się słońce, którego promienie trafiły właśnie na skrawek zwalonego drzewa. Mam nadzieję, że również Wam się to spodoba.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img2.imageshack.us/i/drzewkoq.png/)
92 wejścia i żadnych komentarzy - to niedobrze :( Pokazując Wam to zdjęcie miałam nadzieję na jakiś oddźwięk. Wiadomym jest, że każdy chce pokazać coś, co mu się spodobało. Może aż tak bardzo nieumiejętnie to przedstawiłam, że nie mówiąc już o pyzytywnej ocenie, nikt nawet nie chciał mnie skrytykować.
zdjęcie nie oddaje tych emocji o ktorych piszesz...
zdjęcie nie oddaje tych emocji o ktorych piszesz...
No właśnie... "Zabiłaś" zdjęcie opisem - ja spodziewałem się (po opisie) "klimatycznie" oświetlonego korzenia tonącego w mrokach krzaków... Zobaczyłem pień oświetlony słońcem. Klimatycznie. ;-)
eldritch
17-09-2009, 16:51
Mocno czy łagodnie?
Mocno czy łagodnie?
Mocno i szczerze.
sądzę że treba sie przyjrzeć uważniej i spokojniej podejśćdo tematu...
pieknie światł namalowało samą strukturę i oddało fakturę drzeworytu...
sądzę że treba sie przyjrzeć uważniej i spokojniej podejśćdo tematu...
pieknie światł namalowało samą strukturę i oddało fakturę drzeworytu...
Dziękuję :) O to właśnie mi chodziło.
eldritch
17-09-2009, 20:00
Porażka. Zdjęcie do kosza.
Nieciekawy temat oddany w nieciekawy sposób.
Nie zawsze to co się komuś podoba w tzw. realu można atrakcyjnie pokazać na fotografii.
Warto sobie tę prawdę szybko przyswoić.
Porażka. Zdjęcie do kosza.
Nieciekawy temat oddany w nieciekawy sposób.
Nie zawsze to co się komuś podoba w tzw. realu można atrakcyjnie pokazać na fotografii.
Warto sobie tę prawdę szybko przyswoić.
Dziękuję za komentarz. Prawie wszystko mogę przyjąć: porażka, zdjęcie do kosza,... temat oddany w nieciekawy sposób. Nie zgodzę się jednak z określeniem nieciekawy temat. Może ja ten temat nieumiejętnie pokazałam, ale sam w sobie może być ciekawy. :)