Zobacz pełną wersję : Usterka fabryczna a serwis
Kupiłem w sierpniu 20 D5000.Zobaczyłem na stronie Nikona że mój ma usterkę fabryczną.Wysłałem do Warszawy.I się zaczęło, serwis był zdziwiony że posłałem im aparat / nic o akcji nie wiedzieli?/.Dzisiaj mija dwa tygodnie - okazało się że pan technik jeszcze nie zabrał się za naprawę.
Jak wasze wrażenia z kontaktów z serwisem Nikon ?
BSKraków
14-09-2009, 19:22
Poszukaj na forum , wątków o wspomnianym serwisie na ul.Postępu była już cała masa , i to raczej tych negatywnych chociaż i pojawiały się tęż pozytywne opinie o tym serwisie ( ale rzadko ) :)
Flashback
14-09-2009, 19:22
No stary, zrobiłeś ogromny błąd. Nie wysyła się aparatu na ul. Podstępu, lepiej oddać biednym, albo w skupie złomu. Poważnie.
Dwa tygodnie to pan pikuś - poszukaj obszernych wątków o serwisie.
PS. Przeczytałem 20 nikonów d5000:D
koziołek_matołek
14-09-2009, 19:23
Myślę, że tak jak wszędzie - to zależy. Ja mam dobre wrażenia po kontakcie z serwisem. Jednak korzystałam póki co tylko raz. Dlatego trudno coś powiedzieć. Ogólnie nie narzekałam. Z serwisem, jak z każdą obsługą. Czasem im się chce kogoś obsłużyć, a czasem nie. Czasem coś się da załatwić, czasem nie.
Rafal1977
14-09-2009, 22:06
Pocieszające jest to, że zdecydowana większość opinii o serwisach zawsze będzie negatywna. Bo nikt nie będzie się trudził, żeby pozytywne opisywać. Taki lajf.
Pocieszające jest to, że zdecydowana większość opinii o serwisach zawsze będzie negatywna. Bo nikt nie będzie się trudził, żeby pozytywne opisywać. Taki lajf.
Poczytaj forum, jest sporo pozytywnych opinii o serwisie, jednak nie zmienia to faktu, że "nasz" serwis jest jednym z gorszych na świecie.
@Ketome - dla pocieszenia napiszę Ci, że mój D700 od ponad 3 tygodni jest w serwisie i mam to samo, jeszcze nie ma opinii....
SlaWasII
14-09-2009, 23:03
"nasz" serwis jest jednym z gorszych na świecie.
Serwis to nie wszystko. Jest jeszcze rozgrywanie i MVP... tu nie ma lepszych od Zagumnego i Gruszki :mrgreen:
Mówiąc poważnie, skąd masz te dane?
Serwis to nie wszystko. Jest jeszcze rozgrywanie i MVP... tu nie ma lepszych od Zagumnego i Gruszki :mrgreen:
Mówiąc poważnie, skąd masz te dane?
Z naszego forum, raz na jakiś czas pojawiają się tematy ludzi zadowolonych z serwisu.