Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Carrantoohil
Z dzisiejszego wypadu na najwyzsza gore Irlandii......spalony sloncem obolaly i zmeczony....
Jak widac nuda na niebie ale cos jeszcze znajde......pewnie sporo niedocigniec....zniszcie mnie;)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/09/29o4whg-1.jpg
źródło (http://i26.tinypic.com/29o4whg.jpg)
Absolutnie najlepsza praca jaką dotąd tutaj wystawiłeś. Jest przepięknie. Uwielbiam takie tafle wody.
Marcin T
14-09-2009, 00:02
Absolutnie najlepsza praca jaką dotąd tutaj wystawiłeś. Jest przepięknie. Uwielbiam takie tafle wody.
Również zaryzykuję takie stwierdzenie. Niesamowity widok!
Greg - swietne zdjecie, gratki :-D
ssimon1978
14-09-2009, 00:17
bardzo bardzo ladne niestety pracowalem dzis i sporo mnie ominelo (przebywajacy w irlandii wiedza o co chodzi)
pozdrawiam
100% zgody!
grudzinsky
14-09-2009, 01:31
mniod dla oczu!
Mnie również bardzo podoba się ta praca, aczkolwiek tafla w niektórych momentach odbija więcej szczegółów aniżeli jest ich na szczytach, mz przesadziłeś lekko z z wyciąganiem odbicia z wody. Poza tym jest super!
A mnie sie pdoba - i tyle :)
Mnie również bardzo podoba się ta praca, aczkolwiek tafla w niektórych momentach odbija więcej szczegółów aniżeli jest ich na szczytach, mz przesadziłeś lekko z z wyciąganiem odbicia z wody. Poza tym jest super!
Chmmmmm co ciekawe tafla pokazuje wiecej szczegolow dokladnie w miejscach gdzie gora jest w cieniu.....nic nie grzebane a zdjecie bez polara!
Super ze sie wam podoba.....
Do tej panoramki podszedlem na dosc szybko i jestem pod wrazeniem:)
borregaard
14-09-2009, 07:35
Bardzo ładnie,trochę mało klarowne w LG,ale tam było duuużo światełka...:)
Przepiękny widok pięknie pokazany przez Ciebie, spore brawa się należą :D
ŚWIETNA FOTA !!! :D
piekny widok , świetnie wyszło :)
Bartekkw
14-09-2009, 09:58
Cacy, ale kapkę niebieskiego ściągnij. Kadr super
Sebastianito
14-09-2009, 10:20
Nie bede oryginalny jesli zacytuje Kultena. Ale tez tak mysle.
Wspaniałe zdjęcie.
Gratuluję!
pięknie pokazane wspaniałe miejsce
Świetne zdjęcie, chciałbym się znaleźć kiedyś w tym miejscu...
Cacy, ale kapkę niebieskiego ściągnij. Kadr super
Sciagalem blue bo byl zbyt mocny i wchodzil w nienaturalny kolor......najwiecej sciagalem z gor a zwlaszcza z cienia.....ten kolor w odbiciu juz na RAWach taki byl mocny;)
Dzis przygotuje wiecej fot z wczoraj......kark i glowe mam spalona! Masakra!:D
....kark i glowe mam spalona! Masakra!:D
Ale warto bylo, naprawde dobra fota ;)
Proac150
14-09-2009, 18:42
Hmmm, oglądam to zdjęcie już któryś raz i nie wiem, co myśleć, bo z jednej strony nie sposób nie zgodzić się z Kultenikiem, a z drugiej, to zdjęcie jest tak wychuchane i sterylne, takie równiutkie... może tylko marudzę :)
Hmmm, oglądam to zdjęcie już któryś raz i nie wiem, co myśleć, bo z jednej strony nie sposób nie zgodzić się z Kultenikiem, a z drugiej, to zdjęcie jest tak wychuchane i sterylne, takie równiutkie... może tylko marudzę :)
Hehe RAWy byly swietnie naswietlone.......wywolane na szybko z poprawka balansu bieli.....8 kadrow z reki w pionie sklejone w PSie w automacie.....po czym wyprostowane.....crop....no i poprawka kolorow.....kontrast.....i na koniec sciagany niebieski z gor i zmniejszony na niebie i wodzie......to wszystko;) Max 20 min....ciesze sie ze uwazasz ze jest wychuchane:D
grudzinsky
14-09-2009, 21:43
Max 20 min....ciesze sie ze uwazasz ze jest wychuchane:D
kup se szybszy komputer ;) 20min? co Ty w tym czasie robiles? ;)
kup se szybszy komputer ;) 20min? co Ty w tym czasie robiles? ;)
Dopijalem BRO a komp mocny....oj jest mocny;)
Nikonozaur
14-09-2009, 23:00
Pięknota, naprawdę kapitalnie to zrobiłeś. Gratuluję.
grudzinsky
15-09-2009, 14:53
Dopijalem BRO a komp mocny....oj jest mocny;)
no BRO to jedna reka sie trzyma, a muszke druga :-P zmien kompa na cos szybkiego :-P 20min to strata czasu ;)
no BRO to jedna reka sie trzyma, a muszke druga :-P zmien kompa na cos szybkiego :-P 20min to strata czasu ;)
Hehe bedziesz mnie stresowal;)
Komp wystarczy, na imaca szkoda mi kasy a na nowe klamoty poczekam jeszcze z rok....przeciez dopiero co wymienilem mu wszystkie flaki na nowe;)
napisalem max 20 min bo bylo mniej;)
bardzo sie podoba... ale nie jestem w tej wypowiedzi oryginalny, a co do obrobki - jesli bylo tak jak piszesz to tym bardziej gratuluje...