Zobacz pełną wersję : SB900 + softbox reporterski ?
Witam wszystkich
Chciałbym sie poradzić czy warto kupić softbox reporterski ?
Mam lampe SB900, proszę o rady gdzie najlepiej to dostać ?
Szukałem na allegro i zastanawiam sie nad tym : LINK (http://allegro.pl/item735973596_softbox_do_lamp_reporterskich_70x70. html)
Dziękuje za pomoc :)
Andrzej Olender
08-09-2009, 13:35
Witam wszystkich
Chciałbym sie poradzić czy warto kupić softbox reporterski ?
Mam lampe SB900, proszę o rady gdzie najlepiej to dostać ?
Szukałem na allegro i zastanawiam sie nad tym : LINK (http://allegro.pl/item735973596_softbox_do_lamp_reporterskich_70x70. html)
Dziękuje za pomoc :)
Rozglądałem się długo za podobnym rozwiązaniem i znalazłeś najlepszy. Jest to dobrze wykonana kopia lastolite z serii easybox.
też mam taki zestawik i całkiem całkiem
o no to super dziś chyba zamówię
ostatnie pytanko jaki polecacie do tego statyw
Jeszcze o jednym zapomniałem czy znajdę coś większego - 70x70 ?
I gdzie to najlepiej zamówić zeby nie płacić dwa razy kosztów przesyłki a wyszło w miarę tanio :)
marszull
08-09-2009, 14:24
tam gdzie znalazles, a jak sie powolasz na forum nikona to pewnie znizke dostaniesz ;-)
a no sztacheta to ciekawe rozwiązanie choć podejrzewam że mogą być problemy z montażem :D
Ale tak na poważnie to czym sie różni ten W806 od tego z końcówka W806 B ceną to zauważyłem ale czym jeszcze ??
najlepiej zapytaj sprzedawce o wszystkie szczegoly
W806B to stara wersja zwykłego W806 poprostu skasowano dodatek wpostaci literki ale jest to to samo. Na W806B prosze uwagi nie zwracać a tym bardziej na cene :) tak czy siak zaraz zniknie z oferty ;)
o no to super dziś chyba zamówię
ostatnie pytanko jaki polecacie do tego statyw
ale w zestawie masz statyw iten w zupełności wystarczy na ten softbox i lampkę
ale w zestawie masz statyw iten w zupełności wystarczy na ten softbox i lampkę
właśnie w tym zestawie na allegro nie ma statywu
maciek.evo
08-09-2009, 17:10
a ktoś to porównywał do oryginału? skądś ta dwukrotna różnica ceny chyba wynika??