Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Brama na świat
malasana
07-09-2009, 19:45
Zapraszam!
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://malasana.webhost.pl/photos/manzanares2_03.jpg)
ładna brama tytuł trochę nadmuchany.
malasana
07-09-2009, 22:52
ładna brama tytuł trochę nadmuchany.
Tytul zupelnie przypadkowy, bez aspiracji ;)
Grzegorz WO
09-09-2009, 23:38
Całkiem ciekawa brama, :-D a fotka nieżle obrobiona. Podoba się.
Bardzo pozytywnie zakręcona brama.
malasana
11-09-2009, 09:55
Dzieki za komentarze. Tak jak patrze teraz na to zdjecie, zastanawiam sie, czy nie ochlodzic troche kolorow... Zdjecie zrobione tuz przed zachodem, stad taka ciepla kolorystyka mi wyszla..
Podoba mi się kadr i obróbka. Ja bym kolory zostawił. Ile ekspozycji łączyłeś?
P.S. Strach pomyśleć co by było jakbyś zmienił puszkę na coś mniej szumiącego ;) (oczywiście nie przeszkadzają mi szumy na Twoich zdjęciach, choć na tym deczko szczegóły uciekły przez szum)
malasana
11-09-2009, 11:20
Podoba mi się kadr i obróbka. Ja bym kolory zostawił. Ile ekspozycji łączyłeś?
P.S. Strach pomyśleć co by było jakbyś zmienił puszkę na coś mniej szumiącego ;) (oczywiście nie przeszkadzają mi szumy na Twoich zdjęciach, choć na tym deczko szczegóły uciekły przez szum)
To jest zdjecie z jednego rawa, wywolanego dwa razy. Mnie szumy d70s rowniez przeszkadzaja, aczkolwiek nie traktuje tego jako wielkiego problemu. Na papierze wszystko wyglada naprawde tak jak trzeba. Niemniej jednak powoli zblizam sie do dylematu d90/d300;)
Ładnie pokazane i technicznie też bez zastrzeżeń.
PS. Po niedawnym przejściu z D70s na D90 odczuwam duży skok jakościowy i "możliwościowy" nowego sprzętu.
świetnie zrobiona fotka - gratki :-D
Wlasnie kolory sa duzym atutem tego zdjecia. Kadr mnie nie do konca przekonuje ale te cieple kolory bardzo mi sie podobaja.
andrzejp
14-09-2009, 15:14
Wlasnie kolory sa duzym atutem tego zdjecia. Kadr mnie nie do konca przekonuje ale te cieple kolory bardzo mi sie podobaja.
Podpisuję się pod tymi słowami, z zastrzeżeniem, iż kadr nie jest zły:-D
Moja wina. Nieprecyzyjnie sie wyrazilem. Mialem na mysli sam motyw. Kadr jest OK.