PDA

Zobacz pełną wersję : Co kombinuje mój komp??

emet_b
04-09-2009, 11:03
wczoraj po porannym odpaleniu Asusik zwiesił się 0,5 sek. po naciśnięciu włącznika i tak 4 razy pod rząd. Wyciągnąłem bateryjkę i odczekałem. Po 15 minutach zadziałało, a komputerek pracował dzielnie przez kilka godzin. Po 3 godzinach przerwy, włączyłem, odpaliłem PS-a, wrzucam zdjątko i kadruje...bach...pojawił się pasek postępu pracy i zawieszka, po 4 próbach odpuściłem i poszedłem spać.
Dziś rano włączam, historyjka z Ps-em powtórzyła się, a dodatkowo wyskoczył komunikat o braku miejsca na dysku C. Najśmieszniejsze jest to, iż jeszcze wczoraj wieczorem miałem 41 gb wolnego, więc przez noc komputerek pochłonął ponad 40 gb danych ( mimo, iż był wyłączony).
Avast nic nie widzi, mks_vir również.
Nod nie chce się instalować, a dodatkowo wyskakują komunikaty o problemach z działaniem procesu ( nazwa hostig??) oraz biblioteką dll.exe.

co jest??

alfapasje
04-09-2009, 11:10
wczoraj po porannym odpaleniu Asusik zwiesił się 0,5 sek. po naciśnięciu włącznika i tak 4 razy pod rząd. Wyciągnąłem bateryjkę i odczekałem. Po 15 minutach zadziałało, a komputerek pracował dzielnie przez kilka godzin. Po 3 godzinach przerwy, włączyłem, odpaliłem PS-a, wrzucam zdjątko i kadruje...bach...pojawił się pasek postępu pracy i zawieszka, po 4 próbach odpuściłem i poszedłem spać.
Dziś rano włączam, historyjka z Ps-em powtórzyła się, a dodatkowo wyskoczył komunikat o braku miejsca na dysku C. Najśmieszniejsze jest to, iż jeszcze wczoraj wieczorehttp://forum.nikon.org.pl/newreply.php?do=newreply&p=1453500m miałem 41 gb wolnego, więc przez noc komputerek pochłonął ponad 40 gb danych ( mimo, iż był wyłączony).
Avast nic nie widzi, mks_vir również.
Nod nie chce się instalować, a dodatkowo wyskakują komunikaty o problemach z działaniem procesu ( nazwa hostig??) oraz biblioteką dll.exe.

co jest??

syf jest. Hijackthis musze polecić. Znakomite narzędzie. Ponaprawiasz złe wpisy. Procesy które wypisujesz są po prostu syfami. dll.exe to nie biblioteka. To program. Sprawdź linka.

http://forum.dobreprogramy.pl/dll-exe-t66908.html