emet_b
04-09-2009, 11:03
wczoraj po porannym odpaleniu Asusik zwiesił się 0,5 sek. po naciśnięciu włącznika i tak 4 razy pod rząd. Wyciągnąłem bateryjkę i odczekałem. Po 15 minutach zadziałało, a komputerek pracował dzielnie przez kilka godzin. Po 3 godzinach przerwy, włączyłem, odpaliłem PS-a, wrzucam zdjątko i kadruje...bach...pojawił się pasek postępu pracy i zawieszka, po 4 próbach odpuściłem i poszedłem spać.
Dziś rano włączam, historyjka z Ps-em powtórzyła się, a dodatkowo wyskoczył komunikat o braku miejsca na dysku C. Najśmieszniejsze jest to, iż jeszcze wczoraj wieczorem miałem 41 gb wolnego, więc przez noc komputerek pochłonął ponad 40 gb danych ( mimo, iż był wyłączony).
Avast nic nie widzi, mks_vir również.
Nod nie chce się instalować, a dodatkowo wyskakują komunikaty o problemach z działaniem procesu ( nazwa hostig??) oraz biblioteką dll.exe.
co jest??
Dziś rano włączam, historyjka z Ps-em powtórzyła się, a dodatkowo wyskoczył komunikat o braku miejsca na dysku C. Najśmieszniejsze jest to, iż jeszcze wczoraj wieczorem miałem 41 gb wolnego, więc przez noc komputerek pochłonął ponad 40 gb danych ( mimo, iż był wyłączony).
Avast nic nie widzi, mks_vir również.
Nod nie chce się instalować, a dodatkowo wyskakują komunikaty o problemach z działaniem procesu ( nazwa hostig??) oraz biblioteką dll.exe.
co jest??