Zobacz pełną wersję : [ Portret ] S.a.m.
bichromia...
Portret Kuby 24mm iso200 1/800s F/2,8 - wieczór
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img227.imageshack.us/img227/9792/kubasam.jpg)
Komentarze mile widziane ;)
stachu321
03-09-2009, 23:34
technicznie mogę się przyczepić jedynie do cieni po lewej stronie jego twarzy. Inna sprawa to ustawienie 'modela'. Na moje bardzo niekorzystnie go ukazałeś.
tak miało być... ;) mogłem to zniwelować ale charakter fot. temu przeczył.... wierz mi że wyglądało by to źle, cienie postaci równoważą nadchodzący mrok....
dziękuję za zainteresowanie
Pozdrawiam Piotr Z.
Mina modela... Jakby ktoś go na siłę do tej wody wrzucał, wyciągał, wrzucał, wyciągał, a na koniec zapytał "Gadaj co wiesz!" i zdjęcie do kartoteki... Ale technicznie chyba dobrze.
Robert_P
04-09-2009, 10:45
Hmm nie podoba mi się , po prostu nic ciekawego , ani model ani kadr ot zwykły pstryk nad morzem. Cienie po prawej wyglądają jak z zamocnego walnięcia lampą.
A mnie się podoba - ma swój klimat.
BDB.
Ja też jestem na "tak".
Mina modela... Jakby ktoś go na siłę do tej wody wrzucał, wyciągał, wrzucał, wyciągał, a na koniec zapytał "Gadaj co wiesz!"...
To chyba dobrze, że zdjęcie, czy też postać na nim, "przemawia".
No chyba że się umówimy, że zdjęcia powinny zawsze mówić: "jest dobrze".
:)
właśnie takie światło mnie ujęło... fota. przy zastanym ... słońce było nisko
Ja też jestem na "tak".
To chyba dobrze, że zdjęcie, czy też postać na nim, "przemawia".
No chyba że się umówimy, że zdjęcia powinny zawsze mówić: "jest dobrze".
:)
No tak, ale jeśli zdjęcie mówi tylko "Zabierz ten aparat, kur... to znaczy, motyla noga!" to nie jest OK, zdjęcie może pokazywać negatywne emocje ale w jakiś zamierzony sposób.
"No róbże to zdjęcie i daj mi w końcu popływać, bo się ściemnia!" :)
nie tak było Teri.... poprosiłem modela żeby spoważniał.... bo cały czas szczerzył zęby... ;)
marcin_03
04-09-2009, 19:11
mi się podoba