Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Somewhere_in_Lyckorna
Piotr_ek
01-09-2009, 22:44
Witam !
http://fc05.deviantart.com/fs28/f/2009/242/c/5/Somewhere_in_Lyckorna_by_anoxado.jpg
Zapraszam
powala .... jak dla mnie coś na bardzoooo dobry sen! wspaniala praca!
ma coś w sobie ta fota :-D
sumerian_pl
01-09-2009, 23:22
Zdjęcie ma wspaniały klimat. Gratulacje za uchwycenie takiego wyjątkowego miejsca.
GUINNESSts
01-09-2009, 23:24
Czystosc i przejrzystosc widze Panie;) Cos w sobie ma, rzeczywiscie.
Proac150
01-09-2009, 23:29
Mnie hipnotyzuje, świetne bw
Sebastianito
01-09-2009, 23:45
Oko świetnie wyćwiczone do tego typu zdjęć..., Congratulejszyn!
malasana
02-09-2009, 08:01
Piekno w prostocie. Co tu napisac - swietna kompozycja polaczona z doskonala obrobka. Perelka!
Bardzo spokojne zdjęcie, bardzo mi się podoba :D
Tak, fajnie wypatrzone i obrobione - brawo.
ma coś w sobie ta fota :-D
To,że jest dobra:-D
Doskonałe zdjęcie. Bardzo dobrze zbalansowany, lekko asymetryczny kadr.
Kadr konwersja do BW bardzo fajna ale do takiego dobrego poziomu już nasz przyzwyczaiłeś :)
Zapewne tak miało być, ale mi osobiście przeszkadzają te "pręgi" na niebie, to że niema bardziej płynnego przejścia do jasnego nieba na dole do smolistych czerni w górnych partiach nieba.
Kadr konwersja do BW bardzo fajna ale do takiego dobrego poziomu już nasz przyzwyczaiłeś :)
Zapewne tak miało być, ale mi osobiście przeszkadzają te "pręgi" na niebie, to że niema bardziej płynnego przejścia do jasnego nieba na dole do smolistych czerni w górnych partiach nieba.
Też się zastanawiałem skąd ta "tęcza", ale wiedziałem czy są to uroki kiepskich matryc, czy efekt kompresji / obróbki.
Zdjęcie w Twoim stylu, podoba mi się, klimat pełną gębą.
Super praca. Zasłużone gratulacje!!!
Piotr_ek
02-09-2009, 19:58
Też się zastanawiałem skąd ta "tęcza", ale wiedziałem czy są to uroki kiepskich matryc, czy efekt kompresji / obróbki.
Są to przejścia tonalne. Zrobiłem dziś odbitkę 50x50 i na niej ich nie widać.
Fajna winieta. Bardzo dobra fota.
Świetna robota Piotrze! Jak zwykle na wysokim poziomie. Kadr, konwersja bdb. Na papierze zapewne wygląda rewelacyjnie:)
alfapasje
03-09-2009, 09:16
co tu dużo mówić. Mówiłem że nie lubie pisać dwuwyrazowych postów ale znów musze. Jest bardzo dobrze! :)
Krzysiek Kisała
03-09-2009, 09:57
uwielbiam takie zdjęcia, meeega !
Mnie hipnotyzuje
mnie też jakby, bardzo dobre :-)