Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] a jak już będziecie mieli tak jak ja w chol..ę dość komputerów, biur, pracy...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img243.imageshack.us/img243/7344/wcholer.jpg)
to chyba nie jest szczyt Twoich możliwości? Pierwsze, co negatywnie wpływa na odbiór zdjęcia to poucinane elementy kadru (pasek skałki, kawałek gałęzi). poza tym nieco ponuro, chociaż jestem sobie w stanie wyobrazić, że warunki podczas fotografowania mogły być podobne jak na zdjęciu. Za to woda ładnie rozmyta
to chyba nie jest szczyt Twoich możliwości? Pierwsze, co negatywnie wpływa na odbiór zdjęcia to poucinane elementy kadru (pasek skałki, kawałek gałęzi). poza tym nieco ponuro, chociaż jestem sobie w stanie wyobrazić, że warunki podczas fotografowania mogły być podobne jak na zdjęciu. Za to woda ładnie rozmyta
uhm... tu nie chodzi o pokazywanie mozliwości... mnie, aparatu czy obróbki, kadrowania... hihi, czy wszyscy zaczynają już każde zdjęcie na czynniki rozkładać?
tu właśnie chodzi o to, jak tam miło było bez tych wszystkich komórek, komputerów, NXów, PSów, internetu - cisza, spokój, zero stresu, poucinane gałęzie, krzaki, skały i... wszechogarniająca natura :D
a ponuro bo to las i sierpniowy wieczór - nie będę przecież z tego poprzez ustawienia ekspozycji robił słonecznego południa, prawda?
ok. jeżeli w ten sposób rozpatrywać to zdjęcie - pełna zgoda. w sumie nie załapałem tematu :) za dużo nauki do kampanii wrześniowej chyba
Erie, co Ci powiem to Ci powiem ale.... awatar Ci się przedawnił :mrgreen:
Erie, co Ci powiem to Ci powiem ale.... awatar Ci się przedawnił :mrgreen:
nooo.... chyba tak, ale już za trzy miesiące bedzie jak znalazł ;), a już mi się nie chce zmieniać :D
EDIT: a zresztą masz :p, zmienione
Sebastianito
31-08-2009, 10:07
Ja również czasem mam dość tego pudla (czyt. komputera)
malasana
31-08-2009, 10:16
Idea odstawienia komputera kuszaca, ale utopijna...