PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] a jak już będziecie mieli tak jak ja w chol..ę dość komputerów, biur, pracy...

Erie
30-08-2009, 22:58
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img243.imageshack.us/img243/7344/wcholer.jpg)

erde
30-08-2009, 23:37
to chyba nie jest szczyt Twoich możliwości? Pierwsze, co negatywnie wpływa na odbiór zdjęcia to poucinane elementy kadru (pasek skałki, kawałek gałęzi). poza tym nieco ponuro, chociaż jestem sobie w stanie wyobrazić, że warunki podczas fotografowania mogły być podobne jak na zdjęciu. Za to woda ładnie rozmyta

Erie
30-08-2009, 23:44
to chyba nie jest szczyt Twoich możliwości? Pierwsze, co negatywnie wpływa na odbiór zdjęcia to poucinane elementy kadru (pasek skałki, kawałek gałęzi). poza tym nieco ponuro, chociaż jestem sobie w stanie wyobrazić, że warunki podczas fotografowania mogły być podobne jak na zdjęciu. Za to woda ładnie rozmyta

uhm... tu nie chodzi o pokazywanie mozliwości... mnie, aparatu czy obróbki, kadrowania... hihi, czy wszyscy zaczynają już każde zdjęcie na czynniki rozkładać?

tu właśnie chodzi o to, jak tam miło było bez tych wszystkich komórek, komputerów, NXów, PSów, internetu - cisza, spokój, zero stresu, poucinane gałęzie, krzaki, skały i... wszechogarniająca natura :D

a ponuro bo to las i sierpniowy wieczór - nie będę przecież z tego poprzez ustawienia ekspozycji robił słonecznego południa, prawda?

erde
30-08-2009, 23:46
ok. jeżeli w ten sposób rozpatrywać to zdjęcie - pełna zgoda. w sumie nie załapałem tematu :) za dużo nauki do kampanii wrześniowej chyba

sea21
30-08-2009, 23:51
Erie, co Ci powiem to Ci powiem ale.... awatar Ci się przedawnił :mrgreen:

Erie
30-08-2009, 23:58
Erie, co Ci powiem to Ci powiem ale.... awatar Ci się przedawnił :mrgreen:

nooo.... chyba tak, ale już za trzy miesiące bedzie jak znalazł ;), a już mi się nie chce zmieniać :D

EDIT: a zresztą masz :p, zmienione

Sebastianito
31-08-2009, 10:07
Ja również czasem mam dość tego pudla (czyt. komputera)

malasana
31-08-2009, 10:16
Idea odstawienia komputera kuszaca, ale utopijna...