Zobacz pełną wersję : Książka z D60?
Pikusław
29-08-2009, 21:44
Gdzieś kiedyś wyczytałem że w zestawie z D60 znajdowała się książka "Radość fotografowania". Po zakupie tego aparatu nie było jej w pudełku - powienienem iść dymić do Nikon Polska (tudzież sprzedawcy) czy może to co przeczytałem nie było prawdą?
Antonioo
29-08-2009, 21:49
nie do każdego modelu d60 i nie od początku....pewnie jakby mieli, to by dali...
tomek 93
29-08-2009, 21:53
dokładnie, dodawali ją w krótkiej serii, a tak jest dostępna na alledrogo... lub ostatnio ją widziałem w Vobisie w Dąbrowie Górniczej...
a tak na marginesie fajna książka.. bardzo ładnie przygotowana, a co do ilości informacji - jak ktoś już się zasiedział w świecie foto zbyt wiele się nie dowie..
Pikusław
29-08-2009, 22:17
Czyli nie pozwę sprzedawcy i będę musial bybulić te 3 dyszki... ;P OK, dzięki za info, wolałem się upewnić :)
Tajemnicą Poliszynela jest, że książka nie zawsze trafia w zestawie do kupującego aparat :) Dość powszechną praktyką np. w niektórych FJ jest odsprzedawanie jej osobno, między innymi na Allegro.
Co do samej książki (wydanie 2009) czytałem, idealny poradnik wprowadzający w świat fotografii, świetnie przygotowana, bardzo dobra jakość papieru itd.
Pozdrawiam.
Tajemnicą Poliszynela jest, że książka nie zawsze trafia w zestawie do kupującego aparat :) Dość powszechną praktyką np. w niektórych FJ jest odsprzedawanie jej osobno, między innymi na Allegro.
Co do samej książki (wydanie 2009) czytałem, idealny poradnik wprowadzający w świat fotografii, świetnie przygotowana, bardzo dobra jakość papieru itd.
Pozdrawiam.
Posiadam i polecam. Bardzo dobre wydanie. Co do sprzedaży na all... to faktycznie przekręt gdyż książka nie jest chyba osiągalna w księgarniach.
Posiadam i polecam. Bardzo dobre wydanie. Co do sprzedaży na all... to faktycznie przekręt gdyż książka nie jest chyba osiągalna w księgarniach.
Nie jest osiągalna w księgarniach, ani raczej w żaden inny spsób (w legalnej dystrybucji). :)
http://www.nikon.pl/news_room/news.html?locale=pl_PL&bandwidth=broad&id=2073&type_index=2&universe=home
Pozdrawiam.