Zobacz pełną wersję : CS3 problem z kolorem
Witam serdecznie zauważyłem w swoim photoshopie tam gdzie ustawia się kolor narzedzia że po naciśnięciu litery D zamiast pojawiać się kolor czarny i biały zamiast białego pojawia się żółty nie mam pojęcia czemu tak się dzieje. Za pomoc dzięki
Witam serdecznie zauważyłem w swoim photoshopie tam gdzie ustawia się kolor narzedzia że po naciśnięciu litery D zamiast pojawiać się kolor czarny i biały zamiast białego pojawia się żółty nie mam pojęcia czemu tak się dzieje. Za pomoc dziękiA rysuje tez na zolto (masz zazolcone zdjecia), czy tylko na palecie bialy jest zolty?
Rysuje też na żółto a stało się to w momencie jak niechcący pobrałem kolor z tła za modelką gdzie był żółty. Chciałem za pomocą klawisza "D" zmienić na czerń i biel a tu figa jest żółty. Dość dziwny problem bo pierwszy raz coś takiego mam.
No to kliknij na pasku narzędzi dwa mniejsze kwadraciki - czarny i biały - to przywraca kolor narzędzia.