Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Gap Of Dunloe Listopadowo!
Mam do pokazania prace ktora mi sie bardzo podobala ale nie wiedzialem jak to zrobic zeby bylo dobrze.....moze teraz....
Prosze nie atakujcie mnie o ostrosc.....robie co moge a zdjecia z tego starego KITa sa masakra....i dopiero teraz to widze:(
Jednak tutaj zainteresowal mnie kadr.....
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/08/vs14wo-1.jpg
źródło (http://i26.tinypic.com/vs14wo.jpg)
Ładny obrazek, koń sie tu przydał ;)
dla mnie zaje..ste - a koń pięknie się wkomponował :-D
dawidlawecki
28-08-2009, 17:50
miałem nie komentować twoich prac ale ta jest naprawdę dobra, kupuję :)
Świetna praca - fantastyczne kolory
wojtek6308
28-08-2009, 17:59
Nie masz co narzekać, zdjęcie ładne i koniki fajnie się komponują :) może troszkę magenty
za dużo na niebie.
Al Koholik
28-08-2009, 18:11
Bardzo fajne zdjęcie... szkoda tylko tego drugiego konika... :(
Dzikeuje, jestem pod wrazeniem....jakosciowo ta fotografia ma wiele do zyczenia wiec myslalem ze bedzie klapa:D
Bardzo fajne zdjęcie... szkoda tylko tego drugiego konika... :(
Prychalem, cmokalem, kaszlalem, wistawiowalem i nic nie chcialy uniesc lba! Zalezalo mi na tym drugim bo ten pierwszy sie komponuje a drugi to juz tylko D... ;)
Dzikeuje, jestem pod wrazeniem....jakosciowo ta fotografia ma wiele do zyczenia wiec myslalem ze bedzie klapa:D
Jakościowo moze i tak, ale zdjęcie broni się świetnym kadrem i kolorami :)
Prychalem, cmokalem, kaszlalem, wistawiowalem i nic nie chcialy uniesc lba! Zalezalo mi na tym drugim bo ten pierwszy sie komponuje a drugi to juz tylko D... ;)
stempelkiem, stempelkiem :mrgreen:
stempelkiem, stempelkiem :mrgreen:
Aaaa to jest mysl:D Podczas obrobki tak sie skupilem na kolorku konia z przodu ze nie pomyslalem o tym:D
Gap of Dunloe jest jakies 15 km od Guinnessa i tam wlasnie chcial bym zaczac nasz plener....najlepiej tak juz o 6:00 rano;)
Troszkę za dużo meganty ale poza tym dobre zdjęcie. Choć wolę tło niż konika.
Troszkę za dużo meganty ale poza tym dobre zdjęcie. Choć wolę tło niż konika.
Jutro podejde do tego zdjecia na twoj sposob!
wyprałeś nieco zieleń na podłodze, ale i tak jest super. Taki obrazek z takimi warunkami - tylko zazdrościć! Od razu nasunął mi się cytat - "Nie mogę Ci pomóc. Jestem Koniem" :D