Zobacz pełną wersję : [wy]pożyczę od kogoś miłego z Gorzowa lampkę sb600/800 na 12.09.2009
Szukam kogoś miłego z Gorzowa Wielkopolskiego lub okolic kto mógłby:
- pożyczyć np. za browara na upalny dzień :-D
- wypożyczyć za jakiegoś złocisza
lampkę sb600 lub sb800 na jeden dzień 12 września 2009 roku (sobota) od rana do niedzieli (13.09.2009) rano/poludnie.
prz3mo potwierdzi, że sprzet zwracam tak jak go otrzymałem, kilka razy już mi pożyczał, teraz nie może bo sam ma robote.
Koleżanka żony ma ślub ich fotograf (noga) robi tylko kościół i pierwszy taniec. Ja miałbym w ramach prezenty im cyknąć przygotowania i coś po pierwszym tańcu.
Miłe osoby chcące pomóc proszę o PW ewentualnie e-mail na
[email protected]
jaskólski.eu
28-08-2009, 14:58
chyba się nie uda pożyczyć sprzętu. możesz pożyczyć mnie, ze sprzętem. ;-)
To tak w żartach. Tylko po znajomości mógłby ktoś coś pożyczyć.
A swoją drogą, czemu koleżanka takich fotografów bierze co tylko ślub i pierwszy taniec robią, pewnie się o kasę rozchodzi.
prz3mo potwierdzi, że sprzet zwracam tak jak go otrzymałem, kilka razy już mi pożyczał, teraz nie może bo sam ma robote.
Potwierdzam, pożyczałem Pawłowi kiedyś lampę czy szkło i wszystko jak najbardziej OK.
Teraz też bym pożyczył, niestety tego dnia robię zdjęcia :-/
No dokładnie chodzi o kase. Ślub w Gorzowie, wesele na Długim (40km od Gorzowa, transport dla gości, sala, noclegi), coś do picia na upalne dni :) kapkę się wykosztowali, a koleś im niby promocyjną cenę zaproponował 300 pln-ów <lol> nie wiem co mu wyjdzie, nie wiem czym cyka, nie wiem jakie posiada umiejętności, ogólnie nic o nim nie wiem, a niby ktoś im go polecił. A że i tak idziemy z żoną na ślub i weselicho to cośtam bym cyknął.
No dokładnie chodzi o kase. Ślub w Gorzowie, wesele na Długim (40km od Gorzowa, transport dla gości, sala, noclegi), coś do picia na upalne dni :) kapkę się wykosztowali, a koleś im niby promocyjną cenę zaproponował 300 pln-ów <lol> nie wiem co mu wyjdzie, nie wiem czym cyka, nie wiem jakie posiada umiejętności, ogólnie nic o nim nie wiem, a niby ktoś im go polecił. A że i tak idziemy z żoną na ślub i weselicho to cośtam bym cyknął.
Oj, zabrzmiało ostro. Chyba cyknij więcej niż coś. Tak wiesz... "na wszelki wypadek".
PS. Oczywiście może się zdarzyć człowiek bardzo dobry, ale np. bez doświadczenia dużego w ślubach, albo bardzo potrzebuje kasy... różnie to bywa.
Słyszałem o tym kolesiu chyba, co właśnie robi za takie grosze... ciekawe...
No zobaczę co to za enigmatyczny koleś, może faktycznie jest OK czego młodym bym życzył.
Już raz widziałem jak znajomi się napalili bo im Pan z orkiestry powiedział, że oni też kamerują i zdjęcia robią takie "all-in-one". Efekt: handy kamera (nie pro, tylko takie małe coś do domowego użytku, małe poręczne, nie rzuca się w oczy), Fuji S7000 z lampką zewnętrzną :) film z wesela i nagle w środku fragmentu z samego wesela 15 minutowa wstawka ... z innego wesela. Cena 1300 zł (jakieś trzy lata temu).
auien.. a mogłeś młodym mnie polecić :) Pofocilibyśmy, a ile jakiegoś "kielonka" razem by się wychyliło ;)
Faktem jest, że ten termin miałem rezerwowany już rok temu...
aiuen jak prz3mo Cie poleca to ja moge pożyczyc sb600:)
na pw masz nr tel, w godzinach 17-21 i 05-09 jestem po za zasięgiem:)
Sąjednak dobrzy ludzie na świecie :) a dokładniej w Strzelcach Krajeńskich, dzięki.
Sąjednak dobrzy ludzie na świecie :) a dokładniej w Strzelcach Krajeńskich, dzięki.
Jasne, że są dobrzy ludzie :)
ps. Seba to wysoooooooooooooki ziom, więc mu nie zniszcz lampki ;)