PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] *** - szuflandia

sea21
27-08-2009, 23:54
Jako że remont w domu nie pozwala wybrać mi się w plener więc grzebię w szuflandii. ;)
Takie tam z lutego 2008

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img35.imageshack.us/img35/5026/120av.jpg)

Piotr_ek
29-08-2009, 03:44
Zawsze wiedziałem, że naprawdę dobre zdjęcia nie mają szansy na tym forum...
Czyżby władzę przejmował HDR z ********** nasterowanymi kolorami itp... taka żenua...
Nad gniotami prowadzi się jakieś szeroko pojęte filozoficzne dyskusje, wyciągając przy tym wnioski takie, że greccy filozofowie pozjadali by własne brody i zadrapali na śmieć łysiny a dobre zdjęcia lądują bez najmniejszego pogłosu na dnie tego forum...
Ja tej fotografii daje 7/10... piękny klasyczny kadr...

pozdr!, P.

Proac150
29-08-2009, 04:29
Wczoraj nie chciała mi się wyświetlić, lubię bw, pion mniej, niemniej jednak bardzo fajne foto

Ganship
29-08-2009, 05:01
dla mnie klasa 10

Szuwar
29-08-2009, 13:19
Niebo w tym zdjęciu jest niesamowite.

Bardzo dobre BW i przy okazji zgadzam się z Piotrkiem.

malibu
29-08-2009, 13:28
wydaje mi się że byłem na tym plenerze :)
niezła fotka, klasycznie bez fajerwerków ale ładnie

borregaard
29-08-2009, 13:33
Nad gniotami prowadzi się jakieś szeroko pojęte filozoficzne dyskusje, wyciągając przy tym wnioski takie, że greccy filozofowie pozjadali by własne brody i zadrapali na śmieć łysiny a dobre zdjęcia lądują bez najmniejszego pogłosu na dnie tego forum...
Piotruś,bez urazy,...a gdzie,do k.....y nędzy Twój i inne głosy rozsądku są...?

Angadil
29-08-2009, 13:38
Nie znam się.. ale mnie nie porywa... cyk pstryk jak dla mnie..

Piotr_ek
29-08-2009, 13:44
Piotruś,bez urazy,...a gdzie,do k.....y nędzy Twój i inne głosy rozsądku są...?

Dziennie przed moimi oczyma przewija się ok setka fotografii, przeróżni autorzy, przeróżne klimaty... no nie wiem czemu akurat to zdjęcie jakoś mnie zaciekawiło... naprawdę nie wiem. Może po prostu jest dobre. Być może akurat trafia w mój gust ? A może dlatego, że nie jest to kolejny rolos na który nie chce mi się gapić? A może dlatego, że pomyślałem - skoro autora coś w tym widoku urzekło to i mi musi się podobać ? Głosów rozsądku są setki... w przeciwności do naprawdę dobrych fotografii, które coś sobą reprezentują a nie są tyko wierną kopią jakiegoś tam ciekawie pokazanego rolosa...

Klarens
29-08-2009, 13:48
j.w swietny kadr i b&w :D

borregaard
29-08-2009, 13:50
Dziennie przed moimi oczyma przewija się ok setka fotografii, przeróżni autorzy, przeróżne klimaty... no nie wiem czemu akurat to zdjęcie jakoś mnie zaciekawiło... naprawdę nie wiem. Może po prostu jest dobre. Być może akurat trafia w mój gust ? A może dlatego, że nie jest to kolejny rolos na który nie chce mi się gapić? A może dlatego, że pomyślałem - skoro autora coś w tym widoku urzekło to i mi musi się podobać ? Głosów rozsądku są setki... w przeciwności do naprawdę dobrych fotografii, które coś sobą reprezentują a nie są tyko wierną kopią jakiegoś tam ciekawie pokazanego rolosa...
Ja się z Tobą absolutnie zgadzam,ale jeśli artykułujesz to raz do roku,to przejdzie,nienapiętnowane,"parę" miesięcy kiczu :wink:....:mrgreen:

Piotr_ek
29-08-2009, 13:52
Nie wiem Andrzeju... Ja czasami miewam ataki inter-ahtyzmu... trudno mi jest wówczas wywnioskować co jest dobre a co złe... po prostu podobają mi się dziwne rzeczy w tym też oczywiście fotografie :>

borregaard
29-08-2009, 14:04
Nie myśl sobie,że jakiś "dziwny " jesteś lub,nie daj Boże,..."oryginalny"....Mnie ,na ten przykład ,się moja małażonka podobała wczoraj.....:mrgreen: :mrgreen:

harb
29-08-2009, 15:30
Wczoraj nie chciała mi się wyświetlić, lubię bw, pion mniej, niemniej jednak bardzo fajne foto

zgadza sie :-D