Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Promieniscie w ulewie!
Zdjecie skladane z kilku klatek, poczatkowo miala to byc panorama ale nie wyszlo tak jak chcialem.....
zeszlotygodniowy wypad z Locterem
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/08/ieiiw8-1.jpg
źródło (http://i32.tinypic.com/ieiiw8.jpg)
alez wy macie tam tereny i piękne, często zjawiskowe swiatło, zapewne trzeba się natrudzić aby takie upilnować ale warto, bardzo ładne zdjecie :-D
Al Koholik
25-08-2009, 18:54
alez wy macie tam tereny i piękne, często zjawiskowe swiatło, zapewne trzeba się natrudzić aby takie upilnować ale warto, bardzo ładne zdjecie :-D
Tylko sobie nie myśl, że takie widoki są tu jak na zawołanie. Takich miejsc czasami się to się trzeba naszukać. U mnie taki plener to przejechane od 700 - 1300 km
Nie no klasa, doskonale wyeksponowałeś te światło na środku, całość ma klimat. Szczerze mówiąc ja jeszcze nie próbowałem wydusić czegoś z tych kadrów, ale może sie zabiore.
Co do swiatla to nie jest tak trudno......ale trudno o czas wolny i swiatlo w komplecie....:(
Kolejnym minusem jest to ze czasami masz pieknie a jak przejedziesz ze 30km to juz po swietle i ulewa, taki urok klimatu nadatlantyckiego
Tylko sobie nie myśl, że takie widoki są tu jak na zawołanie. Takich miejsc czasami się to się trzeba naszukać. U mnie taki plener to przejechane od 700 - 1300 km
Trza sie przeprowadzic na zachod:D
napisałem o tym :-D ale warto
Al Koholik
25-08-2009, 19:15
Trza sie przeprowadzic na zachod:D
To nie wypali "...tam gdzie nas nie ma..."
irek6311
25-08-2009, 19:43
Ładny kadr :D
Proac150
25-08-2009, 20:52
Ładny moment się trafił, ładne foto
Marcin T
25-08-2009, 21:01
Niesamowita miejscówka!
Przepiękny jest drugi plan (niebo do horyzontu), ale ta woda w pierwszym planie to kaszana. Widziałam Twoje prace, stać Cię na dużo więcej. :)
Przepiękny jest drugi plan (niebo do horyzontu), ale ta woda w pierwszym planie to kaszana. Widziałam Twoje prace, stać Cię na dużo więcej. :)
Co do tej wody to Locter moze potwierdzic ze w ten dzien byla masakra......spienione fale dochodzace do kilku metrow.....nic wiecej nie dalo sie wycisnac....szczegolnie ze popadywal tam deszcz i wialo tak ze ciezko bylo ustac...
Co do tej wody to Locter moze potwierdzic ze w ten dzien byla masakra......spienione fale dochodzace do kilku metrow.....nic wiecej nie dalo sie wycisnac....szczegolnie ze popadywal tam deszcz i wialo tak ze ciezko bylo ustac...
Teraz rozumiem, życzę zatem takiego samego kadru przy sprzyjających warunkach. :)
grudzinsky
25-08-2009, 22:57
Teraz rozumiem, życzę zatem takiego samego kadru przy sprzyjających warunkach. :)
albo rybka, albo akwarium ;) jak beda sprzyjajace warunki to nie bedzie takiego nieba :D albo pikny zachodzik ze spokojnym oceanem, albo pikne (deszczowe) niebo ze wzburzonym oceanem ;)
konkretne zdjecie Greg :)
Piękna sprawa. Tak sobie daleko jeździć i robic foty ... Takie foty!
Piękna sprawa. Tak sobie daleko jeździć i robic foty ... Takie foty!
Jak daleko?! 80km;)
Marta Baranowska
25-08-2009, 23:18
ładnie;)
Amadeusz
26-08-2009, 00:07
A mnie się nie podoba... te zielenie i niebo...
Ostro, czysto, starannie i świadomie. Podoba się.
Ostro, czysto, starannie i świadomie. Podoba się.
Podpiszę się. Takie same skojarzenia.
W pierwszym momencie nie podobał mi się zielony kolor lądu. Ale jak doczytałem jakie były warunki to jest OK.
wojtek6308
26-08-2009, 10:13
Oj, ładnie :) a niebo wyśmienite :)
Bardzo ładne zdjęcie... dałbym dużo żeby podziwiać taki widok na żywo :)
Pozdrawiam.
Bardzo dobra praca. 0 uwag z mojej strony :) .
Gratuluję zacięcia , wytrwałości i efektu pracy oczywiście:)
Pięknie , prawie jak u mnie na "wsi" : )
Cisze sie ze wam podeszlo.....mialem mieszane uczucia......walczylem z tymi przepalami:D
Ale czego nie zrobi stempel w PSie:)
borregaard
26-08-2009, 22:43
Dobre,świetne miejsce.
Nikonozaur
26-08-2009, 22:50
Pozytyw. Z plusem.
Rocket Queen
27-08-2009, 01:38
Piękne zjawisko i piękne zdjęcie.