Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] The Silent Enigma
Z szuflady:
http://img263.imageshack.us/img263/3719/dsc9184.jpg
znowuż znalazłes ładna roslinkę, przyprawiałes doskonale i podałes na stół - i powiem Ci ze wyszło Ci smakowite danie :mrgreen:
Kurde, tak patrze na to zdjęcia i niby wszystko gra, jednak coś sie chyba dzieje nie tak powyżej tych glonów na kamieniu, woda jest rozmyta w jakiś dziwny sposób, nie wiem jak to wyjasnić, ale coś mi tam nie gra powyżej tych glonów. Może mi się tylko zdaje, sam nie wiem.
Ogólny odbiór zdjęcia oczywiście bardzo dobry.
borregaard
24-08-2009, 16:03
Kolorki b.ładne.Fajnie to wyszło.
Rozbawiłeś mnie tą fotą.Czego Ty nasypałeś na ten kamień...?...:mrgreen:
Kurde, tak patrze na to zdjęcia i niby wszystko gra, jednak coś sie chyba dzieje nie tak powyżej tych glonów na kamieniu, woda jest rozmyta w jakiś dziwny sposób, nie wiem jak to wyjasnić, ale coś mi tam nie gra powyżej tych glonów. Może mi się tylko zdaje, sam nie wiem.
Ogólny odbiór zdjęcia oczywiście bardzo dobry.
Woda była bardzo spokojna jak na morze i w efekcie rytmicznych ale drobnych fal powstało wlaśnie takie rozmycie :) .
Kolorki b.ładne.Fajnie to wyszło.
Rozbawiłeś mnie tą fotą.Czego Ty nasypałeś na ten kamień...?...:mrgreen:
Trochę włoszczyzny hehehe
Ufoludek sie.. tenteges.. Jak dla mnie to nie wyszlo tym razem. Nie pasuje mi to rozmycie kamieni ktore sa pod woda. Jakos tak sztucznie.
malasana
24-08-2009, 16:22
Kolorystycznie jest swietnie, jak zreszta zawsze. Natomiast dobor GO tym razem nie do konca mnie przekonuje. Gdyby jednak byla troche wieksza, byc moze zdjecie byloby jeszcze lepsze w odbiorze.
Kolorystycznie jest swietnie, jak zreszta zawsze. Natomiast dobor GO tym razem nie do konca mnie przekonuje. Gdyby jednak byla troche wieksza, byc moze zdjecie byloby jeszcze lepsze w odbiorze.
Dzięki choć to nie kwestia GO bo pstryk poszedł na f22. To kwestia tylko morza na co wypływu już nie miałem :) .
kolory jak zwykle mi się podobają, rozmycie rzeczywiściwiście dziwaczne ale ogólnie to kadr miły w odbiorze
Sowulus12
24-08-2009, 16:51
cieszy oko
Trochę włoszczyzny hehehe
Włoszczyzna primo sort :D
jak zwykle swietnie obrane kolory i ciekawy klimat!
No i widac ze morze wyjatkowo spokojne!
wojtek6308
24-08-2009, 17:16
Gdybyś zrobił na krótkim czasie, było by chyba lepiej :) kadr i kolorki fajne.
Może się podobać,
technicznie jak zwykle u Ciebie perfekcyjnie,
fotka z "jajem";-)
Ładnie wyszła ta włoszczyzna :)
GUINNESSts
24-08-2009, 22:18
Trudno mz zajrzec pod wode w takich warunkach Wojtek. Krotki czas zaklocilby nieco odbior, przeslaniajac dno nadchodzaca fala (odbicie pod roznym katem).Wieksze rowniez przesloniloby dno swoim rozmyciem. Natomiast to rozmycie u mnie powoduje prawidlowy odbior. Jak plot w typowym landszafcie, prowadzi prosto do jajecznicy, tzn. wloszczyzny czy jakos tam. Po drodze niestety Marcin bładze;). Na 19:30 pozostawiles kijanke. Ona psuje mi odbior... Wyglada jak paproch. Co do nieba, to wolalbym w podobnej tonacji jak dol.:)
A... zapomnialem. Fotka git jak zwykle!!! Komentarz do dyskusji;)
Proac150
24-08-2009, 22:38
Się podobało i nic się nie zmieniło, pięknie wypatrzone
Jak dla mnie to taka troche japonska wloszczyzna, wiec jakbym mial
sushi-bar to na pewno by wisialo na scianie :-).
* * * * *
Akurat dziś,natknąłem się na owo (i kilka innych), w pewnym poczytnym,brytyjskim miesięczniku-rispekt.
Akurat dziś,natknąłem się na owo (i kilka innych), w pewnym poczytnym,brytyjskim miesięczniku-rispekt.
Dzięki. Ale tego zdjęcia akurat chyba w żadnym magazynie nie mogłeś jeszcze zobaczyć. Chyba, że wiesz o czymś o czym ja nie wiem :| .
Gratuluje Kulten, publikacja w miesięczniku foto to na pewno marzenie wielu. Robisz kawał dobrej fotografii, serio rispekt ;)
Gratuluje Kulten, publikacja w miesięczniku foto to na pewno marzenie wielu. Robisz kawał dobrej fotografii, serio rispekt ;)
Dziękuję. Tylko zastanowiło mnie którą pracę widział kolega, który o tym wspomniał. Teoretycznie powinno to być ta: link (http://kulten.deviantart.com/art/Fiery-whirlpool-117187819).
BasiaKasia
25-08-2009, 08:42
Bardzo pięknie wyszło
Tak, jest czym się zachwycać... :) T_P_
Al Koholik
25-08-2009, 17:39
Dziękuję. Tylko zastanowiło mnie którą pracę widział kolega, który o tym wspomniał. Teoretycznie powinno to być ta: link (http://kulten.deviantart.com/art/Fiery-whirlpool-117187819).
Opublikowanych jest kilka fotek wraz z tą z tego wątku..., która mi się wyjątkowo nie podoba :(
noo chłopie :!:
pojechales teraz. fota jest swietna !
ladnie dojrzala w szufladzie :)
"Dzięki. Ale tego zdjęcia akurat chyba w żadnym magazynie nie mogłeś jeszcze zobaczyć. Chyba, że wiesz o czymś o czym ja nie wiem"
DIGITAL CAMERA
october 2009
Issue 90
p.72
"Dzięki. Ale tego zdjęcia akurat chyba w żadnym magazynie nie mogłeś jeszcze zobaczyć. Chyba, że wiesz o czymś o czym ja nie wiem"
DIGITAL CAMERA
october 2009
Issue 90
p.72
Dzięki, już mam ją w domu ale zaskoczony jestem, że tak szybko się ukazała :) .