Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Taki zwykly obrazek!
Dzis rano, godzina 7:10 Limerick, sztuczny akwen wodny polozony prawie w centrum miasta.
Zbiornik ten jest rezerwatem dzikiego ptactwa.......70-300VR jest tam wskazany:D
NX i PS w duecie:)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/08/255ow0l-1.jpg
źródło (http://i26.tinypic.com/255ow0l.jpg)
Sebastianito
24-08-2009, 12:57
I genialnie Ci to wyszlo! Bez zastrzezen!
coś z niczego - i ładnie to zrobiłeś :mrgreen:
Bardzo poprawnie choć nie wiem o której godzinie pstrykałeś ale mimo to zdjąłbym fioletu z odbicia chmur w wodzie :) .
Bardzo poprawnie choć nie wiem o której godzinie pstrykałeś ale mimo to zdjąłbym fioletu z odbicia chmur w wodzie :) .
Dziekuje chlopaki!
Kulten zdjecie wykonane ok 7 rano......walczylem z cieniami w NXie i moglem przesadzic....zreszta po nie przespanej nocy to mozliwe:D
Wlasnie ogladam to na lapku i kolorki nie daja po oczach....musze zobaczyc na stacjonarce!
Bylo dosc ciekawie bo poczatkowo byl piekny wchod slonca ale nagle z niewiadomo skad naszly ciemne chmury a slonce ktore mialem z lewej zaszlo za geste chmury.....kolorki byly dosc mocne i nietypowe a do tego zrobilo sie dosc ciemno.....przypominalo to raczej krajobraz przed burza:)
Najciekawsze bylo to ze nie drgnal nawet jeden listek.....ach natura!
borregaard
24-08-2009, 17:10
Ja bym ogólnie zdjął magenty,nie zaszkodzi.Troszkę za ostra krawędż drzew,ale ogólnie przyjemnie.Zdejmiesz magentę,to zrobi się deko jaśniej i...b.dobrze. :-D
Ja bym ogólnie zdjął magenty,nie zaszkodzi.Troszkę za ostra krawędż drzew,ale ogólnie przyjemnie.Zdejmiesz magentę,to zrobi się deko jaśniej i...b.dobrze. :-D
Jak tylko sie wykaraskam z lozka to sprobuje na kompie....
Co do ostrej krawedzi to moze efekt lekkiego przeostrzenia.....?
A jak dla mnie to właśnie taki "zwykły obrazek"
borregaard
24-08-2009, 17:17
..no taki miał być."Dzieł" ci u nas dostatek,więc zwykłe cieszą.....:wink:
Jak tylko sie wykaraskam z lozka to sprobuje na kompie....
Co do ostrej krawedzi to moze efekt lekkiego przeostrzenia.....?Może deko przeostrzone,ale to nie razi tak jak biaława obwódka.Można ,śmiało, to ...olać...:-D
wojtek6308
24-08-2009, 17:21
... a mnie pasuje tak jak jest :) bardzo fajnie.
Nie wiem co sądzić, obrazek ładny ogólnie, ale klifu nie ma :D
Może deko przeostrzone,ale to nie razi tak jak biaława obwódka.Można ,śmiało, to ...olać...:-D
Kurcze skad ta obwodka? nie maskowalem!
Sprawdzam kolorki na kompie i moze zeczywiscie poszedlem troszke z woda:D Brak umiejetnosci w NXie ale sie podszkole!
borregaard
24-08-2009, 17:28
Kurcze skad ta obwodka? nie maskowalem!
Sprawdzam kolorki na kompie i moze zeczywiscie poszedlem troszke z woda:D Brak umiejetnosci w NXie ale sie podszkole!
Greg,śpisz jeszcze...ja nie pisałem ,że jest....napisałem ,że byłaby gorsza,jakby była.....:mrgreen:
Greg,śpisz jeszcze...ja nie pisałem ,że jest....napisałem ,że byłaby gorsza,jakby była.....:mrgreen:
Wiesz co chyba jeszcze spie:D
Pozdrawiam!
Chodzilo mi tutaj raczej o odbior obrobki.....a obrazek jest zwykly, ale mnie sie podoba...:)
GUINNESSts
24-08-2009, 21:10
I mnie też:) się podoba
I ja sie przylaczam. Jest fajnie. Nie uwagi a spostrzezenia: Dol w kapturku, gora w psie:)?