Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] rzepak, tęcza ...
Zdjęcie zrobione w maju , lecz często do niego wracam , gdyż nie mogę trafić z obróbką ...proszę o opinie ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img35.imageshack.us/i/bestforo2.jpg/)
Świetne warunki pogodowe przyłapałeś, dobry kadr, fajne kolory.
Po prostu ładne zdjęcie :)
Bardzo ładne zdjęcie. Jeśli chodzi o obróbkę wszystko ma taki kolor jak powinno. Rzepak jest żółty, chmury ciemny granat, tęcza, niebo. Wątpliwe aby można było coś jeszcze wymodzić. Jeśli nawet to po co?
Bardzo ładne zdjęcie. Jeśli chodzi o obróbkę wszystko ma taki kolor jak powinno. Rzepak jest żółty, chmury ciemny granat, tęcza. Wątpliwe aby można było coś jeszcze wymodzić. Jeśli nawet to po co?
ziarno, bw, mocna winieta :P
oczywiście żart- mz fajne zdjęcie :)
mnie się podoba, bardzo klimatyczne :-D
Piękne zdjęcie. Tyle w temacie.
:)
Znakomicie wykorzystane warunki, jest światło, kolor,..do tego bez zarzutu kadr. Bardzo dobra fotografia,..Pozdrawiam.
Jakub Klimczak
22-08-2009, 11:17
Bardzo ładne.
Chyba już pokazywałeś to zdjęcie. Nie mniej bardzo mi się podoba:)
Moim zdaniem jest OK. Chętnie bym zobaczył inne wersje. Może jedynie minimalnie bym osłabił nasycenie, żeby było mniej cukierkowe. Jeszcze nie miałem okazi sfotografować tęczy i zazdroszczę takiego kadru.
Nikonozaur
22-08-2009, 12:37
Piękna fota, jest dobrze.
Marcin T
22-08-2009, 13:17
Tak się zapatrzyłem w tą tęczę tnącą chmurę, że w ostatniej chwili dostrzegłem drzewko :)
Bardzo ładnie jest :)
Proac150
22-08-2009, 13:31
B. piękna fotka, świetne kolorki i bardzo dobry "moment pogodowy"
malasana
22-08-2009, 13:37
Mz trafiles z oborbka idealnie, piekne zdjecie. Kadr o ktory wielu moze byc zazdrosnych:)
Sebastianito
22-08-2009, 14:41
Jedno z lepszych zdjec dzisiaj...
malasana
22-08-2009, 15:08
Jedno z lepszych zdjec dzisiaj...
Powiedzialbym, ze nie tylko dzisiaj...
Ładny kolorek i przedni widok :-) ładne fota tęczowo-rzepakowa :D
Piękna chwila... Zawszy, gdy dane jest mi obserwować taki widok, aparat jest z dala ode mnie... :???:
T_P_
borregaard
22-08-2009, 20:55
Super..
Nie żebym się czepiał ale IMHO niebo w PG jest zbyt przesaturowane... Ten niebieski aż razi w oczy ;)
Ale sytuacji i fotki zazdroszczę..
Nie żebym się czepiał ale IMHO niebo w PG jest zbyt przesaturowane... Ten niebieski aż razi w oczy ;)
Ale sytuacji i fotki zazdroszczę..
Holera....tez to zauwazylem.....ale zdjecie w calosci jest tak dobre ze to ginie....
Brawo!
Pięknie wszystko tu zagrało - kadr, kolorystyka, moment - super
Dlugi123
22-08-2009, 22:10
R e w e l a c j a. To się nazywa być w odpowiednim miejscu i o odpowiednim czasie. No i przede wszystkim wykorzystać swoją wiedzę i umiejętności.
dzięki , bardzo miło że się podoba :)
Chyba już pokazywałeś to zdjęcie. Nie mniej bardzo mi się podoba:)
pokazywałem , ale nie na tym portalu ...możliwe że widziałeś zdjęcie użytkownika bartekdec razem fociliśmy to piękne zjawisko ;)
Całkiem możliwe. Po prostu motyw wydał mi się znajomy ;)
snaperius vulgaris
23-08-2009, 07:07
Piękna chwila i fotka oczywiście też;-)
Archibald
23-08-2009, 08:07
Bardzo ładnie :)
bartekdec
23-08-2009, 13:36
bardzo bardzo się podoba !! ;)