Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Czekając na zachód......
....zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img34.imageshack.us/img34/4733/dsc4558kopia3ra.jpg)
pozdrawiam :-D
Rozumiem że to tylko rozgrzewkowe zdjęcie przed decydującymi momentami zachodu :)
A tak poważnie to podoba mi się nie jest za jasno nad dole czyli tak jak lubię :)
Rozumiem że to tylko rozgrzewkowe zdjęcie przed decydującymi momentami zachodu :)
A tak poważnie to podoba mi się nie jest za jasno nad dole czyli tak jak lubię :)
miało być trochę mrocznie, zresztą fota pod silne światło dół siłą rzeczy nie moze być w normalnej tonacji :-D
Marcin T
22-08-2009, 13:15
Fajnie wyglądają te malowane ciepłym światłem głazy. Coś mi się zdaje, że był to jedyny moment, w którym zachód dobrze tu wyglądał.
Kolorystycznie i kadrowo jak zwykle na poziomie :)
piękne, najbardziej pasowałoby tu powiedzieć : w Twoim stylu!
malasana
22-08-2009, 13:35
Bardzo dobre zdjecie do Twojej kolekcji.
Al Koholik
22-08-2009, 13:41
Jak chcesz, to potrafisz zrobić świetne, nietuzinkowe zdjęcie... :)
Ode mnie brawa za światło na kamykach no i oczywiście za całą fotkę.
Jak chcesz, to potrafisz zrobić świetne, nietuzinkowe zdjęcie... :)
Ode mnie brawa za światło na kamykach no i oczywiście za całą fotkę.
dzieki, nieraz się udaje :mrgreen:
Proac150
22-08-2009, 14:29
Hmmm... b. dobrze jak zwykle i wielki podziw za wszystkie Twoje zdjęcia robione pod światło (wygrane boje)
Sebastianito
22-08-2009, 14:39
BDB + swietnie wyszlo!
Pięknie się to światełko rozlało po tych kamieniach, ładny ciepły klimat bije z tego zdjęcia, podoba się :D
wojtek6308
22-08-2009, 19:10
Ładny kadr i ciepłe kolorki bardzo mnie się podobają :-D dół świetny.
GUINNESSts
22-08-2009, 20:48
Miejsce juz znam, wiec nie pytam. Rzeczywiscie swiatlo na kamieniach daje to cos! Ja jednak zwrocilem uwage na swiatlo w gornej warstwie chmur. To mnie przyciaga najbardziej.
Szkoda tylko, ze dziwnie sie ulozyly fale w polowie drogi do latarni. Zwraca to moja uwage rowniez w tym kierunku.
Ps. Dziekuje za komentarz do mojego Drewnianego kolana. Nie chce windowac posta.
Miejsce juz znam, wiec nie pytam. Rzeczywiscie swiatlo na kamieniach daje to cos! Ja jednak zwrocilem uwage na swiatlo w gornej warstwie chmur. To mnie przyciaga najbardziej.
Szkoda tylko, ze dziwnie sie ulozyly fale w polowie drogi do latarni. Zwraca to moja uwage rowniez w tym kierunku.
Ps. Dziekuje za komentarz do mojego Drewnianego kolana. Nie chce windowac posta.
witaj Tomku - te fale ukształtował w taki charakterystyczny sposób podmuch wiatru w chwili nacisnięcia spustu :-D
taki standardzik....ale znam....temat trudny i dobrze wykonany
Jest na co popatrzeć.
Wspaniale rozplanowałeś to zdjęcie. Kolory to u Ciebie standard.
Niby temat oklepany: jakis zachodzik, latarenka, słoneczko w kadrze, chmurki - tylko nie każdemu wychodzi :-D.
Ty Janku masz temat opanowany.
Ładnie zrobiony obrazek z typową dla Ciebie dbałością o szczegóły. Kolejny dowód na to, że można zrobić coś z niczego.
Świetna praca Janku:) Ciekaw jestem samego zachodu:)
borregaard
24-08-2009, 08:01
Świetny kolor ,klimat i kadr....nic nowego, zresztą....:mrgreen:
dzieki wszystkim za odwiedziny i komentarze - pozdrawiam :-D
Świetnie światełko pokryło kamienie i to mi się podoba.
Chyba juz wszystko o tym zdjeciu napisano, wiec ja tylko dodam,
ze moim skromnym zdaniem to wlasnie na nim widac, ta tajemnicza,
nieodgadniona, niedefiniowalna PLASTYKE pelnej klatki !
Swietna fotka!
Swiatelko sprytniejsze niz poprzednio. Teraz wyglada naturalniej.