Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Sesji z Joanną ciąg dalszy
Tworze nowy wątek, żeby nie niszczyć poprzedniego pięknego topicu :P Poza tym nikt by w środku tematu nie zauwazył nowych zdjęć ;)
Po ostatnim niesłychanie ciepłym przyjęciu zdjecia z tej sesji dodaje kolejne dwa. Zdaje sobie sprawę, że nie są tak dobre jak tamte, ale pochwale się tak czy siak :)
Modelka ta sama oczywiscie. Joanna (http://www.maxmodels.pl/asiorek.html)
01.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/08/3840654062_bcacd748f3_o-1.jpg
źródło (http://farm4.static.flickr.com/3433/3840654062_bcacd748f3_o.jpg)
02.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/08/3840654230_15cc42a687_o-1.jpg
źródło (http://farm3.static.flickr.com/2570/3840654230_15cc42a687_o.jpg)
W drugim trochę inaczej skadrowałem i słoneczko już tak pięknie sie nie przebiło :(
Niestety mam tragiczną wiadomość.....
Nie wiem czy pisać.....
Może to ciężko zniesiesz i będę Cię miał na sumieniu?.....
Hmmm... jeśli masz słabe nerwy.....
To nie czytaj już tego postu niżej może.....
Napiszę to małym druczkiem.....
Aby się nie rzucało w oczy i może pominiesz.....
Nie zauważysz.....
Że.....
Mianowicie.....
Ostatnia szansa......
5.....
4.....
3.....
2.....
1.....
Nie... chyba spać jednak pójdę i napiszę jutro może.....
Jak opadną emocje.....
Chociaż nie.....
Myślę, że dasz radę i zniesiesz to dzielnie.....
A zatem.....
Krótko i na temat....
JEDYNKA JEST REWELACYJNA !
Dwójka niestety nie, ale to mało istotne, bo z pierwszego zdjęcia możesz być dumny. Gratuluję. No i oczywiście to tylko moja skromna opinia i może zaraz mnie tu zakrzyczą jesli się odważą! Ale ostatnim razem jak jakieś zdjęcie sailora pochwaliłem (między innymi gniotami ;)), to jakiś konkurs wygrało czy coś.... ;)
krupcia22
22-08-2009, 06:22
Nie wiem czy pisać.....
Może to ciężko zniesiesz i będę Cię miał na sumieniu?.....
Hmmm... jeśli masz słabe nerwy.....
To nie czytaj już tego postu niżej może.....
itd itd......
ehhhh umiesz trzymac napiecie :)
fotki bardzo ladne,
Zgadzam się z kolegą mOSAd. O dziwo. hehe. Dwójka jest dobra, ale nie dorasta do jedynki. tak czy inaczej wysoki poziom.
Amadeusz
22-08-2009, 17:39
Ja myślałem, że mOSAd ostro pojedzie po lookashu. Czytałem: kilka wersów... potem przewijka na zdjęcie, kilka wersów i znowu przewijka na zdjęcie i tak w kółko szukając jakiegoś błędu fotografa... a tu się okazuje, że super fota:mrgreen: z czym się oczywiście zgadzam ale ile nerwów mnie to kosztowało;)
para_wodna
22-08-2009, 18:51
Jedynka faktycznie świetna. Słusznie pozytywne opinie zbierasz powyżej :)
Ładne światło, ładnie modelka oświetlona, w ogóle ładna modelka, dobrze ubrana, fajna poza, ciekawy kadr... i nawet to przepalenie na ziemi dodaje focie uroku ;)
Jednym słowem, a w zasadzie dwoma - dobra robota :)
Za kolegami 1 świetna. Uwielbiam górne światełko. Poza tym obróbka ciekawa.
jak z reklamy reserved :)
@mOSAd: zaczelem sie bac ze az tak zle :P
Reszcie chlopakow tez dziekuje za wypowiedzi :)
Zbigniew
24-08-2009, 00:56
Jak dla mnie jedynka również jest nadzwyczajna. Brawa.
Ja myślałem, że mOSAd ostro pojedzie po lookashu. Czytałem: kilka wersów... potem przewijka na zdjęcie, kilka wersów i znowu przewijka na zdjęcie i tak w kółko szukając jakiegoś błędu fotografa... a tu się okazuje, że super fota:mrgreen: z czym się oczywiście zgadzam ale ile nerwów mnie to kosztowało;)
Myślałem, że mOSADd doczytał się co jest napisane pod nazwiskiem po prawej stronie i napisał drukowanymi dla tych co mają słabszy wzrok :-) Oba zdjęcia świetne, na drugim mniej podoba mi się poza i tej jasności i białości troszkę dużo.
dominik77
27-08-2009, 16:10
Jedynka piękna. Zero uwag.
Barykada
28-08-2009, 18:01
Doświetlałeś coś z tyłu? :)
czy poprostu popołudniowe słoneczko?
Śliczne :D ja też tak chcę ;(
Zbigniew
28-08-2009, 18:07
Nic prostszego - to tylko zdjęcie - wystarczy je zrobić :D :) :twisted:
Będę strzelał! Z tyłu słońce - bo to jakis parking nadziemny chyba i ciężko by tam było lampę montować. Zgadłem? Co wygrałem? Zbigniew - hehe, trafna uwaga. Co ci ludzie tak proszą o uwagi czy krytykę albo pomoc - przecież się idzie i się pstryka, nie? ;)
nie będę orginalny - jedyneczka yummie
1 super ( na takich fotkach można się uczyć )
Nic prostszego - to tylko zdjęcie - wystarczy je zrobić :D :) :twisted:
Zgadzam się :) Dla mnie wcześniej robienie zdjęć pod słońce to czarna magia była. "Jakim cudem promienie słońca będące z tyłu oswietlają przód?" - to moje pierwsze słowa. Wystarczy kilka strzałów i wyszło, a przy tej sesji dopracowałem to :)
@mOSAd: tak jest, to parnikg nadziemny, ostatnie, 5. piętro pod gołym niebem. Słonko już pomału pięknie zachodziło. Nie trzymałem go prosto w kadrze, a właśnie na minimalnie za górną granicą kadru. W sumie nie wiem czy camą lampą dałoby się takie coś uzyskać. musiałaby być baardzo wysoko i mieć ostre światło, wtedy powinny być widoczne promienie a nie jedynie łuna czy jak to tak się zwie.
DonMatteo
25-03-2011, 11:57
lookash gratuluję warsztatu, jak kiedys zrobie takie zdjecie postawie sobie drinka:)
No i piknie :) Jedyneczka powala!!! Wskazówka dotycząca wykonania również cenna.
1ka bardzo bardzo na tak
2ka nie
Heh, ale trupa wygrzebaliście ;)
Nie mniej, dzięki za komentarze.
Świetna jedynka.
Pozdrawiam,
AMI
bart1987
08-04-2011, 19:45
1 wymiata