Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Studnia w ...crossie..
borregaard
20-08-2009, 10:43
....w "lekkim crossie"...:mrgreen:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/viewer.php?file=qnjke37n8w51sk9d8i6.jpg)
Ten cross Andrzeju to wcale nie taki lekki - rzekłbym że nawet dość ciężki. Mi się podoba :)
Bardzo podoba mi się ta fotografia, widzę że mimo specjalizacji (przynajmniej tej, którą przez ostatnie miesiące śledzę na forum) w "polach i łąkach" inne warunki też nie są Koledze straszne.
Uliczka bardzo fajnie prowadzi wzrok. Obróbka rzeczywiście "nielekka", ale pasuje.
snaperius vulgaris
20-08-2009, 11:23
Jak zwykle super.Czy lekki czy ciężki crossik...dałbyś oryginał toby się okazało;-)
dla mnie ów lekki cross, ciężkawy jest raczej i mało kolorowy, przez to nudny. Ale de gustibus...
borregaard
20-08-2009, 12:11
dla mnie ów lekki cross, ciężkawy jest raczej i mało kolorowy, przez to nudny. Ale de gustibus...
Postaram się ,następnym razem,zrobić wieczorową porą....będzie coś stało pod latarnia,to może nie będzie takie nudne...:wink:...pamiętam,że lubisz coś wkleić dla urozmaicenia...:mrgreen:...Ale de gustibus
A crossiki to tak zbytnio kolorowe nie bywają,szczególnie "lekkie"(te z uśmieszkiem)...
Postaram się ,następnym razem,zrobić wieczorową porą....będzie coś stało pod latarnia,to może nie będzie takie nudne......
no prosze, wystarczy lekko op^&^*&, a zawodnik juz zaczyna dobrze kombinować :-D
Co tu dużo pisać - zdjęcia ma bardzo przyjemny klimat, a krosik jak na krosik to raczej lekki niż ciężki ;)
pzdr
Tobie fotki z crosem zwykle sie udają, tym razem jest podobnie - do tego ładny kadr :-D
malasana
20-08-2009, 18:51
Bardzo dobre, podoba sie. I kadr, i obrobka.
andrzejp
20-08-2009, 20:54
Noo Andrzeju bardzo ciekawie,
podoba mi się i kadr i ten crossik,
który jest jakby na pograniczu,
ale ładny:-D daje fajne światełko.
borregaard
21-08-2009, 06:31
Dzięki,fajnie że,ogólnie,bo muszę uwzględnić permanentne marudzenie Lecha...:mrgreen:, odbiór jest pozytywny..Bez crossika wyglądało to ....no słabo jakoś...:-D
irek6311
21-08-2009, 09:37
Ładnie wyszło :D
Nawet mi pasuje ten ciężki cross do takiego kadru :)
Bardzo dobre, podoba sie. I kadr, i obrobka.
nic dodac nic ujac
Amadeusz
24-08-2009, 00:07
Bardzo ładny obrazek.