PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wiatrak-latarnia

maroo_s
20-08-2009, 09:59
Witam,
Jeden z widoczków z tegorocznego (mega krótkiego :( ) pobytu w Świnoujściu. W zasadzie to nie wiem czy bardziej tu czy w architekturze ale niech będzie tutaj.
Proszę o komentarze i opinie.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img6.imageshack.us/img6/6856/dsc3331s.jpg)

borregaard
20-08-2009, 10:52
Kiczyk prima sort,szczególnie z tym fiolecikiem w oknie....:mrgreen:
Tonacja OK,ale ostrość uciekła...

Sebastianito
20-08-2009, 11:43
dla mnie ten wedkarz robi cale zdjecie! Przygasil bym troche okienko i Prima Vera!

harb
20-08-2009, 13:57
dla mnie ten wedkarz robi cale zdjecie! Przygasil bym troche okienko i Prima Vera!

zgadzam się :-D i to swiatło na redzie, jest nieproporcjonalnie mocne

GUINNESSts
20-08-2009, 14:02
Ja bym jeszcze zgasil dziadkowi latarke na koncu wedki i ewentualnie poprosil aby przyszedl pieszo;) Ale i tak jest fajne. Pomyslowe i ma klimat mz.

elix
20-08-2009, 14:03

Przygasić okienko jest łatwo, ale jak przygasić tego Prima Vera? ;)

maroo_s
20-08-2009, 14:48
Ja bym jeszcze zgasil dziadkowi latarke na koncu wedki i ewentualnie poprosil aby przyszedl pieszo;)
Gdybym wystemplował ten skuter to moja narzeczona by mnie z domu wygoniła... :mrgreen:

Przygasić okienko jest łatwo, ale jak przygasić tego Prima Vera? ;)
Do tego nadaje się narzędzie "latina umbra tool" :mrgreen:

Tonacja OK,ale ostrość uciekła...
Było tak ciemno, że nawet dobrze nie widziałem podziałki na obiektywie, nie wspominając o wizjerze i zaufaniu dla AF w takich warunkach... Osobiście uważam, że nie jest tak źle...

Kiczyk prima sort
:-P :-P :-P :cool:

Dziękuję za komentarze Panowie. Jeśli ktoś jeszcze chciałby coś od siebie dorzucić, zapraszam serdecznie.

Marcin T
20-08-2009, 18:51
Klimat jest bez dwóch zdań, może przysiądź jeszcze nad niebiem?

jchyra
20-08-2009, 20:32
A nie lepiej byłoby z białogłową w okienku, rycerzem zamiast wędkarza, koniem zamiast skutera i bez śmigieł?
Też tak uważam - niech zostanie jak jest, bo dobrze jest :-D