Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Farma II
Al Koholik
19-08-2009, 22:14
Przez dwa lata obrabiałem to zdjęcie... ostatecznie obrobiłem je w 5 minut
*
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/2nulvg3wbvkfmi6m6k6.jpg)
*
Nikonozaur
19-08-2009, 22:17
Warto było poczekać...
Bardzo ładne, fajnie by się tam mieszkało :)
Sebastianito
19-08-2009, 22:28
uwielbiam takie klimaty... ale... 2 lata zwlekales i obrobiles je w 5 min... O nie powiem ze nie ladnie z takim krajobrazem czekac... oj nie ladnie! jedynie ten gorny rog po prawej... ciut ciut siweci jak dla mnie... ale po za tym OOK
Al Koholik
19-08-2009, 22:35
Podchodziłem do tego zdjęcia kilka razy i zawsze coś w nim nie grało. Oryginalny WB był do bani i nie umiałem go poprawić. Do tego parę innych drobiazgów w wyniku czego zdjęcie przeleżało w szufladzie szmat czasu. Jako że mam pion i poziom i nie mogłem się zdecydować które lepsze, wybrałem kwadrat, a potem już poszło...
Zainteresowanym powiem, że miejsce to już nie istnieje. Byłem tam kilka miesięcy temu ujrzałem teren rozgrzebany przez koparki i inne sprzęty budowlane...
Proac150
19-08-2009, 22:42
Co tu dużo pisać, świetne
malasana
19-08-2009, 22:52
Przepiekne... Swietny drugi plan...
Sebastianito
19-08-2009, 23:16
a masz pstryka jak to teraz wyglada?
w górach wiclow to popełniłeś?
Ja uwielbiam właśnie takie fotografie.
Wspaniale się ogląda.
A i kwadrat jakoś wybornie tu pasuje.
Jest pieknie.
w rogu rzeczywiscie swieci ...ale ma to plus ...dla mnie magia ! Świetne!
Gdzie to miejsce w Irlandii?
Zapraszam do mnie (Północna Irlandia) ..tam jest jeszcze pare takich miejsc ...no i Donegal .
Pozdrawiam
borregaard
20-08-2009, 07:10
Sympatyczne,w ładnej tonacji....i nie klif..:mrgreen:
Marcin T
20-08-2009, 09:42
Fajnie rozłożone trzy plany. Jest ładnie :)
Al Koholik
20-08-2009, 19:01
a masz pstryka jak to teraz wyglada?
Przemknąłem dość szybko i nawet w pierwszej chwili nie zatrybiłem, że to to miejsce...
w górach wiclow to popełniłeś?
w rogu rzeczywiscie swieci ...ale ma to plus ...dla mnie magia ! Świetne!
Gdzie to miejsce w Irlandii?
Zapraszam do mnie (Północna Irlandia) ..tam jest jeszcze pare takich miejsc ...no i Donegal .
Pozdrawiam
Nie, to nie Wiclow. To Góry Mourne w Irlandii Północnej, przy drodze z Newcastle do Newry.
Donegal też fajny i trzeba się wybrać jeszcze raz, bo od ostatniego razu sporo się nauczyłem :)
Sympatyczne,w ładnej tonacji....i nie klif..:mrgreen:
Zostałem zmotywowany przez Twojego jednego posta, w którym coś piszesz o historii Irlandii i jej innych walorach... :)
Aby owoc twórczości dojrzał, potrzebny jest czas. Widać to dokładnie na załączonym obrazku.
Tak, bardzo dobra praca...
T_P_