Zobacz pełną wersję : [PRACA] fot. sportowy Trójmiasto, Kielce, Łódź, Wrocław
Szukamy fotografów sportowych chętnych do współpracy z naszą agencją PRESSFOCUS. Potrzebujemy zdjęć z Ekstraklasy piłkarskiej z Gdańska, Gdyni, Kielc, Wrocławia i Łodzi - stala kwota za obsluge meczu Ekstraklasy + 50% od publikacji. Jak tylko ruszą inne ligi będziemy chcieli rozszerzyć współpracę na inne dyscypliny. Materiał byłby wykorzystywany w prasie codziennej a także w galeriach internetowych. Więcej informacji po zapoznaniu się z portfolio zainteresowanych osób.
kontakt najlepiej mailowy
[email protected]
dziękuję za uwagę :-)
phantomek
19-08-2009, 19:31
ja ja ja !! ja chceee ;)
hehehe ;)
jak znajde kogos to podesle ;)
pozdro
miales w Kielcach kogos znalezc i co? ;)
Lacha, jakby Cię interesowała niższa liga (I) i GKP Gorzów Wlkp. to daj znać :)
a to w kielcach problem jakiś jest z fotografami.. ? (poszło PW) .. a fantomka to już ze 2 lata tu nie widziano ;)
CZy jakieś wymagania w sprawie sprzętu są ?
CZy jakieś wymagania w sprawie sprzętu są ?
sądze że tylko do zdjęc
sprzetowe tez sa... niestety pilki noznej bez minimum 200mm sie zrobic nie da... :(
co nie zmienia faktu ze jednak zdjecia to podstawa! :) dlatego nie przysylajcie ofert bez jakiegos portfoli albo kilku klatek sportowych... :)
A czy mozesz zdradzic, z czystej ciekawosci, jakie sa warunki finansowe?
jak to w agencjach :) 50% sprzedazy
świetnie, rozumiem że trzeba mieć odpowiedni sprzęt żeby sięgać odpowiednich kadrów. Pytałem o to, czy trzeba mieć koniecznie swoje tele, czy agencja ma coś na stanie. ;)
niestety nie jestesmy jeszcze jak AFP zeby Nikkory rozdawac ;)
Żeby chociaż trochę pofocić to Sigma 70-200 f2.8 to chyba niezbędne minimum no i jeszcze jako takie body.