Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wyspa
Po krótkiej przerwie...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img265.imageshack.us/img265/953/dsc0212f.jpg)
Mam nadzieję że warte pokazania.
Kto zgadnie gdzie to? ;)
Czolem. Z wodnych terenów to raczej jestem kiepski, stad nie porywam się na odpowiedzi. Co do fotki - kadr mi się podoba, ale dziwaczna nieco kolorystyka nie sprawia pozytywnego wrażenia...:( Pozdrówka - ziomalu
Wyspa fajna, jak dla mnie za dużo z prawa i zastanawia mnie ta błękitna plama w krzaczorkach.
Mi sie podoba, a ta plama to zapewne dym
a mi to wygląda jakby promienie wypalały krzaki :)
Plastiche
17-08-2009, 22:19
Solina:) zdjęcie trochę zbajerowane, ale efekt końcowy ciekawy;)
bardzo pozytywnie... podoba mi się kadr i obróbka...
Dzięki za komentarze. Nie wyobrażam sobie kadru przyciętego z prawej. Uciąłbym wtedy snop światła z PG rogu. Ta niebieska plama to dym ogniskowy, a jezioro to faktycznie Solina (gratuluję) ;)
malasana
18-08-2009, 10:19
Swietne, bardzo mi sie podoba. Z marudzenia: szkoda, ze nie jest troszke szerzej. Ale pewnie robilo sie juz gleboko:)
Swietne, bardzo mi sie podoba. Z marudzenia: szkoda, ze nie jest troszke szerzej. Ale pewnie robilo sie juz gleboko:)
zgadzam się :-D
Proac150
19-08-2009, 20:26
Ciekawy kadr, podoba się
Kard aż trzeszczy od treści. Jest i plaża, i odbicia w wodzie, i łajba, i dym, i chmury, i promienie, i głazy. Wszystko (poza drzewami) jest tu ciekawe. Wymarzony widok. Jedyne do czego, na siłę, można by się czepiać to, że... jest za dużo :-D
Jedyne do czego, na siłę, można by się czepiać to, że... jest za dużo :-D
No, ale to faktycznie byłoby czepianie się na siłę ;)
Mi bardzo się podoba, bardzo fajnie wyspa "wychodzi" plażą w kierunku widza... I prywatny plus za przypomnienie tego miejsca:)
A mi się podoba i kadr i kolor. Swietne foto.
Sebastianito
19-08-2009, 22:11
Solina:) zdjęcie trochę zbajerowane, ale efekt końcowy ciekawy;)
Dokladnie. ale przyjemne bardzo w odbiorze...
borregaard
20-08-2009, 07:23
Sympatycznie jest,bo ...popływałoby się....Chociaż,z drugiej strony,z tego całego żeglowania,najprzyjemniejsze są ....wieczorne biwaczki....:mrgreen:
Bardzo ładny kadr , ta wyspa wygląda jak dziób statku:)
A dokładnie jak dziób Titanica
Dzięki za komentarze. Cieszę się że się podoba.