Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Morskie faktury
To ujęcie zrobiłem chwilę przed tym skąd mnie ustrzelił Sebastian. I w parę minut później woda zalała mnie po piersi topiąc telefon i torbę ze sprzętem. O dziwo sigmy nawe nie ochlapało :D :
http://fc04.deviantart.com/fs46/f/2009/227/8/2/822b33d3de4a8bf053623f25f686dee9.jpg
Znowu nie ten serwer:P
Już spieszę: link (http://img36.imageshack.us/img36/4620/dsc1984e.jpg) :mrgreen:
Chmmmm tak mnie cos zastanawia.....widze ze nie zozmemlales wody szarakiem.......ale niebo wyglada na lekko rozmyte....nie jest to podwojna ekspozycja?
Zdjecie w twoim stylu i jak zwykle sie podoba!
1 ekspozycja sfocona tylko z użyciem połówki 1.2 i polara ale skręconego na nie łapanie odbicia wody. Niebo było takie sobie lekko mlekowate i może stąd takie wrażenie :)
Dziękować :D .
dobre, ale "Gold" był lepszy fajniejszy motyw, tutaj jest troszeczkę płasko (w sensie motywu)- natomiast kolorystyka i technikalia jak zawsze, top
Sebastianito
16-08-2009, 21:43
Woda nie w Twoim stylu :D
dobre, ale "Gold" był lepszy fajniejszy motyw, tutaj jest troszeczkę płasko (w sensie motywu)- natomiast kolorystyka i technikalia jak zawsze, top
W pełni się zgadzam :)
Tutaj nawet woda skamieniała. Ciekawie to wyszło.
Proac150
16-08-2009, 21:55
Dla mnie piękny widoczek, świetny kadr i technika jak zawsze
Troszkę zlewa się skała z wodą w sensie kolorystycznym.
Ale faktura jednego i drugiego świetna.
Podoba mi się Twoje "nowatorskie" podejście czasowe :-D
Dziękuję i wrzucam jeszcze bonusa by pokazać jak tam jest. Zdjęcie raczej nie do oceny bo średnio mi podchodzi tło i kadr ale jako poglądowe może być :) :
http://img22.imageshack.us/img22/2007/dsc1886o.jpg
Co do dwójki to zrób górę w Twoim stylu i będzie wspaniale. Teraz jest szaro (góra)
Woda wyszła kapitalnie.
Co do dwójki to zrób górę w Twoim stylu i będzie wspaniale. Teraz jest szaro (góra)
Woda wyszła kapitalnie.
2jka znaczy się bonus? :)
2jka znaczy się bonus? :)
Tak, tak ... bonusik. Popraw tę górę , bo woda jest naprawdę świetna
Bardzo mi się podoba - z klimatem.
Tak, tak ... bonusik. Popraw tę górę , bo woda jest naprawdę świetna
Ta góra i tak jest już mocno ciągnięta. Większe zabawy grożą solidnym szumem. Ale jak pisałem to zdjęcie mi średnio pasuje. Widziałem inne kadrowanie ale na to musialbym wejść dalej w wodę a to groziłby, że D200 odbyłby test na uszczelnianie :D .
Ta góra i tak jest już mocno ciągnięta. Większe zabawy grożą solidnym szumem. .
Dasz radę - wierzę w Twoje umiejętności :-D
Woda wyszła kapitalnie.
a dla mnie swietne zdjęcie, sorry Marcin ale wolę od jedynki :-D
a dla mnie swietne zdjęcie, sorry Marcin ale wolę od jedynki :-D
Spoko. Ja zdecydowanie na odwrót hehe.
Sebastianito
16-08-2009, 23:23
Ja rowniez... #1 Rulezz!
wojtek6308
17-08-2009, 08:13
1 jest bardzo dobra :) ale bonus też mnie się podoba :)
Na dwójce woda wyszła miodnie, zwłaszcza po lewej stronie. Rozumiem Twoje zastrzeżenia w kwestii nieba, ale przy takim dole nie zwraca się na to uwagi ;)
pzdr
Świetne zdjęcie.
Z klimatem, który lubię.
Pozdrawiam.
andrzejp
17-08-2009, 12:51
Zdecydowanie jedynka,
jak faktury to faktury:-D
GUINNESSts
17-08-2009, 23:02
No coz. Kiedy pozwolisz napisac cos na NIE! Albo NIE. Wycofuje sie. Swietne jak zwykle i inne nieco. W odbiorze przyzwyczaiwszy sie do stylu, troszke jakby dol gral w innej orkiestrze anizeli gora.
Marcin T
18-08-2009, 10:16
Na jedynce motyw taki se ;) ale kolorystycznie i warsztatowo jak zwykle na wysokim poziomie.
Woda w bonusiku mniam :)
Dawno nie bylem na forum. Myślałem kulten, że lepiej już nie można. A tu taka niespodzianka.
Sebastianito
19-08-2009, 22:30
Dawno nie bylem na forum. Myślałem kulten, że lepiej już nie można. A tu taka niespodzianka.
on juz lepiej nie moze :) uwierz mi :)
hahah pozdrowionka Marcinku (O Panie)
Bonusik kapitalny ...jedynka dawno juz w mych zbiorach pamiatkowych ..ale bonus milo mnie zaskoczyl .
Pozdro ;) Ave
Znow piekne fotki. Obie. Podoba mi sie na jedynce taka wyrazna linia horyzontu (podobnie jak na zdjeciach, ktore pokazuje Nemeth). Cholernie mi sie to podoba nawet:). W bonusie troche za szaro jak dla mnie.. no i woda na pierwszym planie nie do konca mi pasi. Ta w glebi juz jest bardzo, bardzo OK.
borregaard
20-08-2009, 07:08
Dostajesz plusa za......okoliczności ,a reszta...jak kto lubi...:mrgreen:
Tym razem sam warsztat nie wystarczy,bo niezbyt ciekawe toto...Powiem tak,szukaj kadrów,bo tych prostych,które grają techniką i kolorem już ,troszkę,w tym tłoku z Wysp...brak.:mrgreen: