Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Falochron.....
........zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img190.imageshack.us/img190/2298/dsc4532ko2rk.jpg)
pozdrawiam :-D
Sebastianito
16-08-2009, 11:20
Bardzo dobre! Coś po prawej mi niebo szumi... możne się mylę ale na to mi wygląda. Poza tym fota bez zarzutów.
Piotr_ek
16-08-2009, 11:36
Extra foto. Piękna szerokość, kompozycja, ekspozycja... Gratki.
pozdr!, P.
borregaard
16-08-2009, 11:39
Bardzo dobre! Coś po prawej mi niebo szumi... możne się mylę ale na to mi wygląda. Poza tym fota bez zarzutów.
Jak to nad morzem...ono spokojne ,to coś musi.....:mrgreen:
GUINNESSts
16-08-2009, 11:48
Juz drugi raz sie zastanawiamy co to za miejsce w Gdansku. A szumik jest z prawej, a z lewej nie. A jakby ta flare z farby jednak usunac. A tak wogole to sie juz nie wymadrzam bo gledze a napatrzec sie niemoge:-D
Juz drugi raz sie zastanawiamy co to za miejsce w Gdansku. A szumik jest z prawej, a z lewej nie. A jakby ta flare z farby jednak usunac. A tak wogole to sie juz nie wymadrzam bo gledze a napatrzec sie niemoge:-D
juz powinno być ok - przeoczenie :-D, mod na moja prośbę podmienił na wersje poprawioną :-D
GUINNESSts - to port jachtowy w Górkach Zachodnich a raczej wej/wyj z niego, natomiast na horyzoncie (trzy dzwigi wygladajace jak żyrafy) to port północny
Wyśmienita jest ta seria, a to zdjęcie jest najlepsze.
Marcin T
16-08-2009, 12:56
Czuć trójwymiar :)
Pięknie jest.
Proac150
16-08-2009, 13:49
Kolorki, kadr, wykonanie, bardzo ładnie jest
Bardzo dobra praca, i kadrowo i kolorystycznie. :)
Jak na focone bez filtrów połówkowych świetne. Bo chyba się nie mylę? :)
Jak na focone bez filtrów połówkowych świetne. Bo chyba się nie mylę? :)
nieraz i moze bym chciał móc coś nakręcić, ale bardziej dla eksperymentu anizeli z potrzeby chwili, nano powłoki w 14-24 daja radę, no i NX, to naprawdę dobry i niedoceniany program, oczywiscie warunkiem jego sprawnosci jest własciwe jego opanowanie :-D
Ładna miejscówka i do tego dobrze wykorzystana :)
Piekne zdjęcie Janku.
Najlepsze chyba tego motywu jakie tu widziałem
Piękna kolorystyka i na prawdę bardzo dobre kadrowanie.
Ten kadr podoba mi się jeszcze bardziej od tego http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=109694
Za szerokości, za piękną wodę, za blask i światło.
Nikonozaur
16-08-2009, 23:28
Kadr piękny, no i reszta też, ma się rozumieć.
Al Koholik
16-08-2009, 23:30
ech... gwiazdek bym dał kilka. Jak dla mnie jedno z lepszych jakie tu pokazałeś.
Kadr piękny, no i reszta też, ma się rozumieć.
dzieki :-D
wojtek6308
17-08-2009, 07:58
Oj, bardzo mnie się podoba :-D kolorki są wyśmienite, kadr również :-D
Ładny kadr, ale poczekałbym chwil parę, aż słońce zacznie skrywać się za horyzont... ;)
T_P_
Ładny kadr, ale poczekałbym chwil parę, aż słońce zacznie skrywać się za horyzont... ;)
T_P_
mam i takie, ale to juz inny klimat i takiego swiatełka na kamieniach już nie uswiadczysz :-D