Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Love over gold
Z dzisiejszego poranka z całodobowej wyprawy z Sebastianem :)
http://fc06.deviantart.com/fs49/f/2009/227/5/3/539da306bcde6a9800f0262da69be425.jpg
wojtek6308
15-08-2009, 20:08
To już wiem dokąd poszedłeś :-D bardzo ładna praca i czas dobrany idealnie :-D
Ryzykant z Ciebie. Piękny ten obrazek i rewelacyjne kolorki.
alfapasje
15-08-2009, 22:01
a mnie nie chcielibyście zabrać ? :P
a mnie nie chcielibyście zabrać ? :P
Nie ma problemu jeśli tylko dasz znać następnym razem :) .
Piotr_ek
15-08-2009, 22:11
O nie ! Znowu Ci się udało... wrrrrry :>
gdasteve
15-08-2009, 22:49
Miejscowka, kompozycja, dynamizm, kolorki... po prostu pozazdroscic ;)
bardzo fajne zdjęcie :) ....bardzo Cię zmoczyło ? :mrgreen:
I znowu pięknie mój Panie, pięknie. :-D
kulten ja ciebie prosze.....ale to bardzo....zmien serwer na ktory wklejasz foty....nigdy w pracy nie widze twoich fot....blokuja mi ten serwer:(
kulten ja ciebie prosze.....ale to bardzo....zmien serwer na ktory wklejasz foty....nigdy w pracy nie widze twoich fot....blokuja mi ten serwer:(
To ładnie pracujesz :D . Ok i specjalnie dla Ciebie:
http://img34.imageshack.us/img34/7074/dsc1872v.jpg
bardzo fajne zdjęcie :) ....bardzo Cię zmoczyło ? :mrgreen:
Dzięki. Przy tym zdjęciu tylko do pasa ale przy następnym ujęciu, w miejscu gdzie Sebastian mnie sfocił jak szedłem zmoczyło mnie do piersi zalewające torbę ze sprzętem i telefon :D .
Sebastianito
15-08-2009, 23:46
Prawda, prawda... już żegnałem Nikosia i Sigmę Marcinka... ależ jakie moje zdziwienie było gdy wyciągnia rękę jak żuraw 1m ponad poziom wody, ratując swoje "maleństwa" :D
[CENTER]To ładnie pracujesz :D . Ok i specjalnie dla Ciebie:
No sluzba nie druzba:D Zacharowuje sie:D:D A oczy bola od przegladania neta...i tak prawie kazdego dnia:D
Zdjecie doskonale.....dzieki za fote;)
Ogladanie takich zdjec to przyjemnosc....
A wracajac do zmoczenia to cholerna slona woda potrafi niezle zalatwic sprzet......do tej waszej fotografii morskiej to by trzeba wam wetsuit nabyc;)
No sluzba nie druzba:D Zacharowuje sie:D:D A oczy bola od przegladania neta...i tak prawie co dziennie:D
Zdjecie doskonale.....dzieki za fote;)
Ogladanie takich zdjec to przyjemnosc....
A wracajac do zmoczenia to cholerna slona woda potrafi niezle zalatwic sprzet......do tej waszej fotografii morskiej to by trzeba wam wetsuit nabyc;)
hehe, dobre dobre, Polak potrafi :D .
Wczoraj bardziej os słonej wody niebezpiecznym okazały się skały na które spadła mi torba ze sprzętem. Skasowała się poziomiczka i blokada przytrzymująca lampe. Całe szczęście tylko tyle :D .
Dzięki.
hehe, dobre dobre, Polak potrafi :D .
Wczoraj bardziej os słonej wody niebezpiecznym okazały się skały na które spadła mi torba ze sprzętem. Skasowała się poziomiczka i blokada przytrzymująca lampe. Całe szczęście tylko tyle :D .
Dzięki.
Eeeeech co do skal to nic mi nie mow....kolano mam jak u pieciolatka a o szkielku pewnie wiesz....
Eeee ale ja tak legalnie siedze....taka praca:D No tzn. siedze przed kompem a ze net jest i nie ma nic innego do roboty......to siedze na forum:D
Eeeeech co do skal to nic mi nie mow....kolano mam jak u pieciolatka a o szkielku pewnie wiesz....
Eeee ale ja tak legalnie siedze....taka praca:D No tzn. siedze przed kompem a ze net jest i nie ma nic innego do roboty......to siedze na forum:D
O szkiełku wyczytałem gdzieś miedzy wierszami, że masz Tamiego do naprawy zatem z kontekstu wnioskuję, że zaliczył skałki?
A co do pracy to za jakiś czas też będę musiał zacząć szukać bo z fotografii to ja się nie utrzymam :D .
GUINNESSts
16-08-2009, 03:04
No...fota prawie jak Sebastiana;);) Pikna!!!
ładnie, ładnie, ładnie, - ale nie ryzykuj tak bardzo :mrgreen::mrgreen::mrgreen: pamietaj o potomku :mrgreen:
Sebastianito
16-08-2009, 11:24
No...fota prawie jak Sebastiana;);) Pikna!!!
No i tak proszę Mi tu pisać na forum. A ty Marcinku się ucz! :) :mrgreen: :twisted:
borregaard
16-08-2009, 11:43
Woda...ślicznie zrobiona...:-D
Duży plus za dynamikę na tym zdjęciu.
Marcin T
16-08-2009, 13:18
W Twoim stylu ale bardziej kolorowo nareszcie ;)
Staranna praca.
Kolejne piękne! Warto było!
Szalejesz Marcin, dobrze że to było tylko lokalne podtopienie:)
Proac150
16-08-2009, 13:50
I co mam napisać, jak zwykle wyśmienite foto
Ładnie "zalewasz"... :)
T_P_