Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Mały Rynek w ponurej scenerii
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://fotoo.pl/)
velaskez
14-08-2009, 19:59
Mnie się podoba, tylko ciemnawo...ale rozumiem, że miało być ponuro;)
Andrzej Olender
15-08-2009, 10:19
pol-u bardzo podoba mi się klimat i szczegółowość detali w samej fotografii.
Bardzo fajne, ale ciemno... Mimo wszystko trochę światła bym dorzucił
alfapasje
15-08-2009, 15:18
szczególnie rzuciłbym deczko światła w lewy górny.
Pozdrawiam
Grzegorz WO
15-08-2009, 22:57
Bardzo dobra i ciekawa fotografia :-D .
Piękny kadr i rewelacyjne bw. :) Cień mi przeszkadza tylko w jednym miejscu, przy daszku kamienicy z lewej, bo zmyma się z elementami poniżej.
andrzejp
16-08-2009, 21:05
Bardzo fajne, ale ciemno... Mimo wszystko trochę światła bym dorzucił
Tak jest, fota z klimatem, jednakże za ciemno.
Generalnie fajny kadr,
no może z lewej kadrowałbym po chodniku, ten kawałek uliczki z autem niepotrzebny.
malasana
16-08-2009, 21:18
Dobra podloga:) Zdjecie minimalnie bym rozjasnil i bedzie bardzo, bardzo dobrze.
Bdb fotka!
Az zaluje, ze sam nie wpadlem aby od tej strony podejsc.
Amadeusz
17-08-2009, 00:45
Super, no i ludzi nie ma;)
O tutaj to ja nie mam zastrzeżeń. Nawet ta ciemnica mi specjalnie nie przeszkadza. Klimat jest i to jest najważniejsze.
PS. pol-u - wpadnij kiedyś z tymi zdjęciami do Pauzy na nasze małopolskie spotkania ;)
To jest robione tą techniką składania kadrów? Jeśli tak to coraz bardziej mi się ona podoba.
Wszystkie te ciemności są dla mnie utrfione w nastrój. Nic bym tutaj nie zmieniał.
@ elix- z przyjemnością się z Wami zintegruję:) Poproszę tylko więcej namiarów na PW. Zawsze w grupie raźniej:)
@welury- tak, to też jest panorama z wielu ujęć. Ta technika ma wielu przeciwników, szczególnie jeśli chodzi o zdjęcia architektury. Niektórzy zarzucają jej że "wichruje" rzeczywistość. Ale ja to lubię i z przyjemnością wyginam budynki:)
irek6311
17-08-2009, 20:24
Mi się podoba ;)
Tak jest, fota z klimatem, jednakże za ciemno.
Generalnie fajny kadr,
no może z lewej kadrowałbym po chodniku, ten kawałek uliczki z autem niepotrzebny.
Zgadzam się :)