Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] 200 metrów nad wodą
Al Koholik
14-08-2009, 14:31
Taka pocztówka
*
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/sni9vbvrbfgx3xh2afx.jpg)
*
Piotr_ek
14-08-2009, 14:38
No cóż... piękny widok.
malasana
14-08-2009, 14:40
Piekny.. ale widac slady po obrobce. Krawedz skal ma nienaturalna jasniejsza obwodke...
Al Koholik
14-08-2009, 14:45
Łupss, znowu wtopa... :(
Malasana ma racje - widać delikatne aureolki. Poza tym porządne zdjęcie, choć trochę małe - w sporo większym rozmiarze robi pewnie spore wrażanie ;)
Klasy z Moherkow:)
Co do tej obwodki to juz mnie chlopaki poinstuowali jak sie tego pozbyc:)
Eeee mnie sie podoba!
Sebastianito
14-08-2009, 15:28
Piekny.. ale widac slady po obrobce. Krawedz skal ma nienaturalna jasniejsza obwodke...
Nie chcialem byc czepialski ale zostalo to powiedziane. Patrzylem na to zdjecie i mowie sam do siebie... to ma byc te 200 metrow? Ale jak zobaczylem ludzi mowie: To jest k...a 200 metrow! :)
grudzinsky
14-08-2009, 15:30
ta obwodka to wydaje sie, ze pedzel byl zbyt duzy i za miekki ;) swiecaca krawedz mozna usunac najlepiej stempelkiem :) zrobic powiekszenie do 500% (na pelnym rozmiarze) i pociagnac stempelkiem ;)
klasyk zdjecie :)
Al Koholik
14-08-2009, 15:35
klasyk zdjecie :)
... ale nie w kwadracie :)
Podaną wskazówki chętnie przyswoję.
piękne, nic dodać, nic ująć.
Nie chcialem byc czepialski ale zostalo to powiedziane. Patrzylem na to zdjecie i mowie sam do siebie... to ma byc te 200 metrow? Ale jak zobaczylem ludzi mowie: To jest k...a 200 metrow! :)
Bierz Kultena i kulajcie sie jakims Ryanair do eire....tam jest co focic:D Gudzinskiego w Teczke i ekipa jak sie patrzy....moge byc przewodnikiem:D
Widzę Cliffs of Mother świetna i rozległa miejscówka . Ta wieża widokowa jest bardzo dobrym elementem dodających wielkość tych klifów.
Jak ja chciałbym mieszkać w takim domku... Piekne tereny.
Al Koholik
14-08-2009, 20:24
Jak ja chciałbym mieszkać w takim domku... Piekne tereny.
Po kilku wietrznych dniach zmieniłbyś zdanie...
Piękne miejsce dla samotnych twardzieli;)
Bardzo bym chciała tam być ale...............tylko na chwilkę:mrgreen:
Al Koholik
14-08-2009, 20:39
Jak nie idziesz tam gdzie oficjalnie już nie wolno, to jest bardzo bezpiecznie (przynajmniej na tych klifach).
Jak nie idziesz tam gdzie oficjalnie już nie wolno, to jest bardzo bezpiecznie (przynajmniej na tych klifach).
A to zdjęcie chyba zrobione już z miejsca gdzie oficjalnie nie wolno :)
Po kilku wietrznych dniach zmieniłbyś zdanie...
To Ty mnie nie znasz... :evil:
Sebastianito
15-08-2009, 12:07
Bierz Kultena i kulajcie sie jakims Ryanair do eire....tam jest co focic:D Gudzinskiego w Teczke i ekipa jak sie patrzy....moge byc przewodnikiem:D
Bardzo chetnie ale... sam wiesz finanse. Mam zaplanowana Toscanie na kwiecien i to jest jak narazie moje oczko w glowie. :)
gdasteve
15-08-2009, 12:44
Piekna fota. Zazdroszcze widoczkow
pozdr
Motorniczy
15-08-2009, 15:16
Brak słów aby opisać miejsce takie ja to.. Pozdrawiam