Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Improvisation
Sebastianito
13-08-2009, 23:12
Takie małe co nieco ze wspólnego pleneru z Kultenem (Marcinem). Dokładnie 3 godziny od odebrania mojego nowego zakupu. Sigmy 10-20mm. Bez filtrów, jedynie z UV który daje... NIC poza osłoną szkła, testowałem. Zrobiłem takie cuś.
Marcinowi dziękuje za pomocna dłoń, i przyrzekam ze nie będę go więcej słuchał jak będzie mi mówił ze za klifem nie ma nic ciekawego! :) Tam było takie coś o ło:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img29.imageshack.us/img29/7620/kwadratwazzkamienia.jpg)
Uwagi mile widziane.
P.S. Nie kopiowałem Marcina. Po prostu tu mi pasował kwadrat. :)
łusznie nie słuchaj Marcina, on te lepsze miejscówki zostawia sobie :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
a fotka wyszła bardzo ciekawie, surowość i kolorystyka robi klimat :-D
grudzinsky
13-08-2009, 23:25
nom :) piknie :)
...ale gdyby tak nieco bardziej pochylić się nad tą malutką wysepką po prawej .... to ja pierdziu..... :)
Ale kadry to juz Kultenowskie masz:D
Piotr_ek
13-08-2009, 23:39
To zdjęcie to oaza spokoju. Jakoś tak się przy nim uspokoiłem...
Uwag brak. No może powinieneś pomyśleć o białych rameczkach - takich jak u Kultena :P
pozdr!, P.
Sebastianito
13-08-2009, 23:42
To zdjęcie to oaza spokoju. Jakoś tak się przy nim uspokoiłem...
Uwag brak. No może powinieneś pomyśleć o białych rameczkach - takich jak u Kultena :P
pozdr!, P.
Po 11:
Nie będę słuchał Kultena
Po 12:
Nie będę robił białych ramek
AMEN.
Od dzisiaj takie nowe dwa przykazania wprowadzam. Proszę się dostosować <hahaha>
Pozdrawiam!
Po 11:
Nie będę słuchał Kultena
Po 12:
Piotrek dobrze radzi z ramkami.
No i zobaczymy czy nie będziesz słuchać :mrgreen::twisted:.
Piotr_ek
13-08-2009, 23:46
Po 11:
Nie będę słuchał Kultena
Po 12:
AMEN.
Od dzisiaj takie nowe dwa przykazania wprowadzam. Proszę się dostosować <hahaha>
Pozdrawiam!
Sebastian ależ się nie denerwuj! Kultena się słuchaj bo chłop się zna na fachu jak mało kto... i na pewno dobrze Ci zawsze doradzi.
A białe rameczki w wysokiej mierze wpływają na estetykę prezentacji fotografii :)
:)
Sebastianito
13-08-2009, 23:59
Wiem, pomocny jest jak malo kto... ale zawsze glodny, a co za tym idzie... marudny :)
Marcin T
14-08-2009, 00:03
No, kultenowego wirusa już nosisz ;)
Niebo jest tu bombowe!
borregaard
14-08-2009, 07:44
To jak już tak nie chcesz słuchać Kultena,to rób wszystko poniżej 1 sek.....:mrgreen:
malasana
14-08-2009, 08:08
Po 11:
Po 12:
A to blad, ramki to nie maniera, naprawde maja spory wplyw na odbior zdjecia, zwlaszcza w internecie, kiedy skazany jestes na kolor tla, jakie ma ustawione ogladajacy.
A zdjecie mi sie podoba:)
Bartekkw
14-08-2009, 10:00
Ładne...oj ładne zdjęcie. Super kadr i kolorki.
Sebastianito
14-08-2009, 13:16
w mysl zasady "lam zasady" przy kolejnym kwadracie wstawie ramke, i oczywiscie bede sie sluchal kultena ale po uprzednim nakarmieniu go :) Ciesze sie, ze zdjecie sie podoba. :)
tormentol
14-08-2009, 13:29
Dobre zdjęcie, co do ramek to dają przede wszystkim efekt odseparowania od tła i pomagają skupić się na fotce. Ich funkcja estetyczna też jest niemała mz.
Bardzo ładna praca... niebo wymiata - marzenie po prostu trafić takie :D