Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wiclow
Al Koholik
12-08-2009, 15:58
Jeszcze raz to (http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=108798) jezioro.
*
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/fwow2d4koejh6hcr3zl.jpg)
*
Piotr_ek
12-08-2009, 16:06
Bardzo dobrze skomponowany kadr. Spokojnie mogłeś dać nieco większą wersję bo jest się na co popatrzeć.
Technicznie bez zarzutów... no może czepiłbym się PG - pokazałbym tam nieco niebieskiego nieba lub jakaś chmurkę. Podoba mi się natomiast gra światła na oddalonych pagórkach.
Świetna miejscówka.
pozdr!, P.
malasana
12-08-2009, 16:10
Tym razem podoba mi sie duzo bardziej. O wiele ciekawsze zdjecie, sporo sie dzieje ze swiatlem. Podoba sie!
Sebastianito
12-08-2009, 16:29
Przepiekne zdjecie. az chcialo by sie tam byc! :)
Marcin T
12-08-2009, 17:49
Ładne to jezioro, wy tam macie te tereny.. :)
Kadr i kolorki OK.
Może jakby jeszcze powalczyć i pozbyć się białej obwódki na szczytach.
Jest pięknie, kadr, kolor i całość na duży plus :D
ładne i miejsce i zdjęcie
wojtek6308
12-08-2009, 19:58
Pięknie zagrało światełko :-D bardzo mnie się podoba.
GUINNESSts
12-08-2009, 20:03
Pieknie. Ciut wiecej gory moze by sie przydalo. Fajnie wyszly kolorki. Ciekawy kadr.
borregaard
12-08-2009, 20:42
Ładny widoczek.Bardziej niż obwódki na szczytach,praktycznie niewidoczne,przeszkadza przepał w PG,mz.
witam
wszystko to prawda; że miejsce świetne, że aż chciałoby sie tam być, że światło ładne itd...
coś mi jednak mówi, że jest to materiał na przynajmniej dwa kadry, a tu mamy jeden - w mojej opinii dość kompromisowy.
ps. jeśli 2metry od prawej i lewej strony stała fabryka i jakieś osiedle moje rozważania są nieaktualne, ale tylko wtedy:)
Al Koholik
12-08-2009, 21:03
witam
wszystko to prawda; że miejsce świetne, że aż chciałoby sie tam być, że światło ładne itd...
coś mi jednak mówi, że jest to materiał na przynajmniej dwa kadry, a tu mamy jeden - w mojej opinii dość kompromisowy.
ps. jeśli 2metry od prawej i lewej strony stała fabryka i jakieś osiedle moje rozważania są nieaktualne, ale tylko wtedy:)
Ta fota jest z 4 czy nawet z 5 kadrów... Z lewej nic się nie działo, a z prawej jeszcze mocno słońce grzało, co jeszcze w PG widać... ale przepału tam nie ma. Samo niebo rzeczywiście mogło być bardziej niebieskie.
edit:
Zapomniałem dodać, że po prawej w skale wmurowano tabliczkę ku pamięci jakiegoś nieszczęśnika, co postanowił tu rozstać się z życiem.
Ta fota jest z 4 czy nawet z 5 kadrów...
nie miałem na myśli kwestii technicznych.
..... świetne, jest czym oddychać. Może dla równowagi ciachnąłbym 1 cm od dołu, ..... albo dołożył jeden od góry:mrgreen:
Grzegorz WO
12-08-2009, 23:27
WYŚMIENITA fotka, gratuluję :-D .
Praca nietuzinkowa - piękny kadr, ładne kolorki i to światełko. Bardzo się podoba, choć jak dla mnie troszkę dół jest przedobrzony. :)
grudzinsky
13-08-2009, 02:38
jedna z nielicznych prac, ktore mnie powalily :)
gratki :)
Szersze ujęcie tematu bardziej mi przypadło. Cudownie czuć przestrzeń z tymi skałami w dole kadru. Na krawędzi ;)
pzdr