Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wschód na bagnach.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/9o5nq8auhmpwl3aes0o.jpg)
malasana
08-08-2009, 13:19
Rewelacyjne zdjecie mz. Piekny krajobraz. jedyna uwaga - spojrzenie ucieka poza krawedz fotografii, troche szerszy kadr bylby wskazany. Ale podoba sie mimo to.
No pięknie jest
(przydałby się jeden stempelek ;))
Rewelacyjne zdjecie mz. Piekny krajobraz. jedyna uwaga - spojrzenie ucieka poza krawedz fotografii, troche szerszy kadr bylby wskazany. Ale podoba sie mimo to.
Zgadzam się i jak wspomniał kolega powyżej paprocha trzeba się pozbyć.
Andrzej Olender
08-08-2009, 13:23
A nawet dwa paprochy :)
Samo zdjęcie jak dla mnie z świetnym klimatem :)
Teraz, jak patrzę na to zdjęcie, to wydaje mi się że góry mogło być mniej ?
Paproch nie problem :mrgreen: nie widzę go bo na laptopie obrabiane zdjęcie, na gorąco.
Świetny widoczek :-D aż zazdroszczę
Teraz, jak patrzę na to zdjęcie, to wydaje mi się że góry mogło być mniej ?
Paproch nie problem :mrgreen: nie widzę go bo na laptopie obrabiane zdjęcie, na gorąco.
no ciutkę można by ciachnąć tej góry :-D też mam laptopa i paprocha widać, a nawet 4
pozdrawiam
malasana
08-08-2009, 13:33
A masz moze szerszy kadr?
Sebastianito
08-08-2009, 13:36
wysmienite!
A masz moze szerszy kadr?
Niestety szerszego nie mam. :(
Bardzo fajne zdjecie.....no szkoda ze nie jest ciutek szersze....
Ja ogladam to zdjecie na monitorze w pracy i jest tak zasyfiony, ze jestem pewien tylko do jednego paprocha na twojej matrycy:D
Wspaniałe ujęcie,ciekawi mnie gdzie można spotkać tyle tych ptaków.Sam włóczyłem się po Biebrzańskim parku,ale nigdy nie spotkałem takiego stada.
Pozdrawiam
Wspaniałe ujęcie,ciekawi mnie gdzie można spotkać tyle tych ptaków.Sam włóczyłem się po Biebrzańskim parku,ale nigdy nie spotkałem takiego stada.
Pozdrawiam
Jest to jedno z nielicznych miejsc w Polsce, gdzie można "spotkać" te piękne ptaki, w tak dużej liczbie. Jednego dnia na tym właśnie zbiorniku, było ich około 500 szt. Wierzcie mi, jest to niezapomniany i przepiękny widok. Jesienią jest ich tam kilkakrotnie więcej.
Niestety, dla dobra żurawi, o tych miejscach się nie mówi.
Marcin T
08-08-2009, 21:30
Piękna fotografia...te plastyczne kolory mmmmm :)
wojtek6308
08-08-2009, 22:57
Bardzo dobra praca :-D ... i bardzo mnie się podoba.
Fantastyczne zdjęcie, gratuluję i trochę zazdroszczę :) Podoba mi się dokładnie takie jak teraz, nic bym nie przycinał.
Pozdrawiam.
Piękny kadr. Co tu więcej mówić... Klasa!
tormentol
08-08-2009, 23:20
Gicior, piknie jest. Osobiście zastanawiał bym się nad lekkim cięciem góry, ale i tak świetnie, gratulki :D
bartekdec
09-08-2009, 05:20
rewelacja !!! trzyma klimat
Grygolas
10-08-2009, 14:45
Wow!
Beautifull!!!
Nikonozaur
10-08-2009, 16:23
Ależ piękny moment ustrzeliłeś, gratulacje.
andrzejp
10-08-2009, 20:54
Świetne !!!
Bardzo ładne, "inne" od często spotykanych krajobrazów - tematyka, kolorystyka, nastrój... wszystko gra.