Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Schody poznańskiej kamienicy
Witam,
To mój drugi post na tym forum :-) Mam nadzieję, że uda mi się w miarę pozytywnie zacząć!
Chciałabym Wam pokazać zjawiskowe schody, znalezione we wnętrzu jednej ze starych kamienic Poznania.
Oczywiście proszę o opinie dotyczące zdjęcia. Co można było zrobić lepiej?
(bardzo przepraszam za trochę złudny podpis pod zdjęciem, domena jeszcze nie istnieje)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img364.imageshack.us/img364/6828/schodyk.jpg)
Zadjęcia całkiem ok tylko ten pasek reklamowy na dole bardzo drażni :)
ciekawe miejsce, moim zdaniem warto tam wybrac sie jeszcze raz i próbowac, próbowac, probowac :)) zdjecia OK :)
andrzejp
09-08-2009, 22:15
ciekawe miejsce, moim zdaniem warto tam wybrac sie jeszcze raz i próbowac, próbowac, probowac :)) zdjecia OK :)
Myślę tak samo,
nr 2 chyba za ciasno,
nr 1 za szeroko,MZ.
(bardzo przepraszam za trochę złudny podpis pod zdjęciem, domena jeszcze nie istnieje)
czy zamiast przepraszac nie lepiej bylo go po prostu nie dawac? nie rozumiem tej bardzo modnej ostatnio manii podpisywania zdjec, a juz tym bardziej nie pojmuje podpisywania nieistniejacymi linkami :/
co do zdjec - schody fajne, ale kadry mozna by poprawic : )
Zdjecia przyjemne, ale ten podpis... :twisted:
czy zamiast przepraszac nie lepiej bylo go po prostu nie dawac? nie rozumiem tej bardzo modnej ostatnio manii podpisywania zdjec, a juz tym bardziej nie pojmuje podpisywania nieistniejacymi linkami :/
co do zdjec - schody fajne, ale kadry mozna by poprawic : )
Już wyjaśniam. Nie byłoby lepiej. Wrzucam obrazy na image shack, kradzieże zdjęć są bardzo popularne, a mi nie zależy na zwiększaniu popularności czyichś blogów. Zdjęcia podpisuję, żeby stanowiły odsyłacz do strony rzeczywistego ich autora. Dlaczego strona nie działa? To też bardzo proste:) Jest w fazie przygotowań. Rozumiem, ze podpisy mogą drażnić, ale lekko niepokojące wydaje mi się wrzucanie do sieci niepodpisanych fotografii. Jeszcze nie znalazłam serwera, który gwarantowałby jako taką ochronę. Więc to nie mania podpisywania zdjęć jest w modzie, ale sieciowe kradzieże.
skulinski
10-08-2009, 01:48
taki podpis nie chroni przed niczym.. przeciez to sekunda go odciąć. Musialabys jakies znaki wodne stosowac zeby argument, o chroneiniu zdjec przed kradziezą mial jakies pokrycie :)
Wracając do zdjęć - uważam, zę sa bardzo dobre, jednak czuje niedosyt, mam wrażenie, ze z tej klatki schodowej można jeszcez wyciagnac coś co zmiazdzy nawet te pokazane tutaj.
Pozdrawiam