Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Brandon Bay
Juz myslalem ze z tego nic nie bedzie a wyszlo calkiem fajnie.....mgielka i mocne slonce nie ulatwialy sprawy.....
3 kadry poziome....
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/08/21mx211-1.jpg
źródło (http://i32.tinypic.com/21mx211.jpg)
Sorki ze tak post za postem ale to zupelnie inny temat:)
Edit: Dodam tylko ze to wydeptane to efekt 2h rzucania Frisbe......zakwasow po tym nie umiem opisac:D
mnie sie bardzo podoba ... super chmury
Marcin T
06-08-2009, 21:26
Fajnie ale trzeba by dopracować lewą stronę. Wygląda jak po solidnym forsowaniu highllight i shadow protection :)
Fajnie ale trzeba by dopracować lewą stronę. Wygląda jak po solidnym forsowaniu highllight i shadow protection :)
Eeeee nie uzywalem NXa! jak i tez nie wyciagalem z cieni!
Marcin T
06-08-2009, 21:32
Ależ ja nie pisałem, że wyciągałeś, tylko, że tak to wygląda ;)
Ależ ja nie pisałem, że wyciągałeś, tylko, że tak to wygląda ;)
Ok....ta lewa strona wlasnie nie byla klopotliwa bo ciemne chmury ktore tam szly pozwolily mi to dobrze naswietlic:)
Dzieki za opinie;)
borregaard
07-08-2009, 06:42
Tak,lewa strona tak jakoś "przywiędła" i wlazł jakiś różowawy zafarbik....no i z motywem jakoś cienko,jak to lubi Kulten pisać.....:mrgreen:
Tak,lewa strona tak jakoś "przywiędła" i wlazł jakiś różowawy zafarbik....no i z motywem jakoś cienko,jak to lubi Kulten pisać.....:mrgreen:
No coz....Andrzeju dziekuje za komentarz.....zastanawia mnie tylko czy zawsze musi byc jakis badyl lub kamolec zeby pokazac krajobraz??
Pozdrawiam
Marcin T
07-08-2009, 07:02
Zapewne nie chodzi o badylek czy nawet przytaszczenie głazika ;)
Po prostu 1/3 fotografii(z lewej) jest jakby z innej bajki.
borregaard
07-08-2009, 07:28
No coz....Andrzeju dziekuje za komentarz.....zastanawia mnie tylko czy zawsze musi byc jakis badyl lub kamolec zeby pokazac krajobraz??
Pozdrawiam
Nie,oczywiście ,że nie...sam lubię takie "o niczym",bo one zawsze są "o czymś".Ta uwaga była bardziej żartobliwa niż faktycznie uzasadniona...:-D
Nie,oczywiście ,że nie...sam lubię takie "o niczym",bo one zawsze są "o czymś".Ta uwaga była bardziej żartobliwa niż faktycznie uzasadniona...:-D
;)
Co do tej lewej strony....wlasnie wrocilem do domu i sprawdzilem to na moim monitorze....problem bierze sie stad ze chcialem uniknac ciemnicy na chmurach.....rozjasnilem calosc....chyba za mocno:(