Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Northern shore - [Nemeth]
Witam
To ja czekam na pewien poziom z DA :P.
Ja też:)
No to proszę :mrgreen:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img98.imageshack.us/img98/1380/nothernshore.jpg)
pozdr.
No i to jest zdjęcie z ikrą. Tu się coś dzieje, dużo więcej niż na ostatnich pionach. Piękna kompozycja i fenomenalnie zagrało Ci niebo.
malasana
04-08-2009, 12:20
Co was tak wzielo na te angielskie tytuly?;)
Zdjecie chyba jeszcze lepsze niz to poprzednie. Te galezie na gorze sa swietne, idealnie wspolgraja z reszta kompozycji.
Sebastianito
04-08-2009, 12:41
Za takie niebo jestem gotów umrzeć... Pięknie stonowane...
grudzinsky
04-08-2009, 12:56
Za takie niebo jestem gotów umrzeć...
szybko chcesz sie zycia pozbawic ;)
jest swietnie :)
Jak zawsze klasycznie dobre kamyczki - no a niebo rzeczywiście pokochało Cię tego dnia :)
może u dołu troszeczke ciemno, ale to pewnie mój monitor...bardzo przemyślany kadr, kompozycja, bardzo dobre:)
Piękna kompozycja - ja jednak wolałbym bez gałązek.
DominikS
04-08-2009, 14:24
bardzo ładne...
Bez gałązek proszę:-D.
A na poważnie kolorki piękne,czysto,....dobre
Nikonozaur
04-08-2009, 15:04
Na pierwszy rzut oka troszkę za ciemno, ale po kontemplacji jest tak jak być powinno. Piękna praca.
(...) Tu się coś dzieje, dużo więcej niż na ostatnich pionach. (...)
A bo piony w innym klimacie są utrzymane. Mam nadzieje, że masz świadomość iż to co widać na pionach było przemyślane i celowo osiągnięte? ;)
Co was tak wzielo na te angielskie tytuly?;)
(...)
Pewnie taka moda ;) A jeśli o mnie chodzi to chyba lenistwo. Daję na anglojęzycznych portalach i tak przekleiłem tutaj ;)
Za takie niebo jestem gotów umrzeć...(...)
Oj... nie przesadzajmy :) To całkiem normalny widok nad Bałtykiem :)
Piękna kompozycja - ja jednak wolałbym bez gałązek.
Rozumiem. Zresztą nie ty jeden :) Ale dla mnie bez gałązek byłoby nudno w kadrze.
Dzięki wszystkim za opinie! :D
Ja dodam od siebie, że jest to jedno z najładniejszych Twoich zdjęc po parasolce:) Jest GIT!!!
Zdjęcie przednie, ale bez chabaźków. :) Zapewne szkoda było ten kadr odpuścić i niestety trzeba było przyjąć z całym inwentarzem. Albo można było zdegradować środowisko i pozbawić natury konaru ;-)
Marcin T
04-08-2009, 23:48
Zdjęcie przednie, ale bez chabaźków. :) Zapewne szkoda było ten kadr odpuścić i niestety trzeba było przyjąć z całym inwentarzem. Albo można było zdegradować środowisko i pozbawić natury konaru ;-)
A ja nie widzę tej fotografii bez tych patyków.
Jest pięknie.
borregaard
05-08-2009, 06:59
No,coraz więcej elementów w kadrze..."ładnie idzie,główką do przodu"...:mrgreen:
wojtek6308
05-08-2009, 18:54
Bardzo ładna praca :)
Pawel Pawlak
05-08-2009, 20:10
klasa ! Gratulacje :)
A ja nie widzę tej fotografii bez tych patyków.
Jest pięknie.
Też tak uważam.
Bez patyków czy chabaźków- zwał jak zwał - byłoby wg mnie za sterylnie.