Zobacz pełną wersję : Stare Krosnienskie Lotnisko
Pierwsza próba w tym dziale ;)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/08/22l25x-1.jpg
źródło (http://i29.tinypic.com/22l25x.jpg)
FalkoN.pl
03-08-2009, 22:05
Zdjęcie fajne, ale ta ramka mi kompletnie nie pasuje... :)
No wlasnie tez to zobaczylem juz po wrzuceniu, niech juz tak zostanie;)
mibartek
03-08-2009, 22:12
a mi podoba się i zdjęcia i ramka ;-)
michaelsoncam
04-08-2009, 02:49
Lubie Antoniego ale szkoda ze obciales mu kawalek kola i ze koniec plata styka sie z koncem dachu czy rynny czy czegos tam. Nie dalo sie troszeczke inaczej skadrowac? I ten wygibas przy kole ogonowym.
Ale kolorystyke przystylowales i z ta rameczka wyglada jak fota wspomnieniowa po bylym Antonim.
Jak na pierwszy raz calkiem ok.
Pozdrawiam :).
No wlasnie chcialem aby smigla byly w centrum zdjecia, z tym obiektywem ciezko bylo wykadrowac tak zeby zlapac cale platy i zachowac ta koncepcje.Z racji tego ze na lotnisko to mam 500m od miejsca zamieszkania, pewnie jeszcze kiedys cos wrzuce.
Dzieki za opinie.
Pozdrawiam :))
michaelsoncam
04-08-2009, 12:51
Ale oczywiscie zgodnie z koncepcja kadrowania cos bedziesz przycinal. Tylko IMO czasem dobrze zwrocic uwage na taki niepotrzebnie uciety detal (w tym pic jest to czesc kola).
Popatrz na foty kolegow i poczytaj poradnik "Hesji".
Pozdrawiam.
mnie się też podoba, szkoda kółka, ale następnym razem pewnie będzie lepiej ;-)
Witam
Mi detale ciut przeszkadzają. Takie jak autko pod skrzydłem, kawałek ściany po prawej. Czy nogi pomiędzy podwoziem. Zastanawiam się czy gdybyś przeszedł na lewą stronę samolotu było by bez "dodatków".
Po przejsciu na druga strone akurat w tym dniu nie obyloby sie bez 'dodatkow', bo staly tam szybowce, inne maszyny i ogolnie bylo wieksze 'zamieszanie'. Ale w innym dniu moze sie udac bo jest tam duzy obszar zieleni.
high-tech
05-08-2009, 21:11
Fajna fotka, ale Antek jakiś wychudzony na niej wyszedł, IMO brak mu ciężaru i szerokości ;-)
pozdro
wyszło fajnie ale faktycznie szkoda tego przyciętego koła i może nawet warto by było wyczyścić końcówkę dachu przy górnym płacie
Po przejsciu na druga strone akurat w tym dniu nie obyloby sie bez 'dodatkow', bo staly tam szybowce, inne maszyny i ogolnie bylo wieksze 'zamieszanie'. Ale w innym dniu moze sie udac bo jest tam duzy obszar zieleni.
Moim skromnym amatorskim zdaniem, to lepsze dodatki lotnicze niż motoryzacyjno - budowlano - anatomiczne :).
Ale to w końcu Ty tam byłeś i widziałeś co i jak sfocić.
Witam Ziomala z podkarpacia a "Antek" to mój stary znajomy :-)
wasilewk
07-08-2009, 19:40
Trudno oceniać obiektywnie... ...za dużo wspomnień (początek mojego latania).
Pięknie !
Pzdr.
P.S.
Nie wiem czy CWL jeszcze istnieje ?