Zobacz pełną wersję : fotobank DIGIMATE III bank danych a zapis raw
Mam pewne pytanie co do tego fotobanku http://www.allegro.pl/item692785279_fotobank_digimate_iii_bank_danych_sa ta_gratis.html , czy jak będę chciał zapisać na nim zdjęcia z karty w formacie raw to czy mi je zapisze czy nie ?
Mam wielką prośbę , poszukuje niedrogiego dysku pasującego do tego fotobanku , sprzedawca pisze że pasuje tam : 2,5-calowe dyski ze złączem SATA o grubości nie przekraczającej 9,6 mm i pojemności do 120GB . Pomoże ktoś , proszę o jakieś linki .
Ponawiam pytanie , jaki dysk będzie pasował do tego fotobanku , najlepiej 80 gb i w cenie do 140 zł , proszę o jakieś linki .
Byle nie Samsung. Radzę, żeby model który kupisz był powszechnie dostępny. W miom przypadku miałem zamontowany rzadki model i kolosalne problemy z odzyskaniem danych po upadku.
KS
Aktualnie chyba wszystkie dyski 2,5'' mają grubość max 9,5mm, więc możesz przebierać do woli. Jeśli masz wątpliwości, to zawsze przed zakupem możesz poprosić sprzedawcę o podanie grubości. W podanym przez Ciebie zakresie pojemnościowym i cenowym może znajdziesz WD WD800BEVT lub Seagate ST980811AS.