Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Krótko przed żniwami.
Pablo 77
03-08-2009, 00:39
Komentarze mile widziane.
Zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img7.imageshack.us/i/dsc8991tifobrob.png/)
O w mordę jeża! To się nazywa pole i niebo w całości. Rewelka :-D
borregaard
03-08-2009, 06:51
O w mordę jeża!
:shock:........:mrgreen: Barbi ,spokojnie....:mrgreen:
Fajny "minimal" w maxi formacie...:-D
Postarałbym się o deko światełka na podłodze.Niebo b.fajne.
:shock:........:mrgreen: Barbi ,spokojnie....:mrgreen:
Fajny "minimal" w maxi formacie...:-D
Postarałbym się o deko światełka na podłodze.Niebo b.fajne.
tak słoneczko dgyby doswietliło ten łan byłoby jeszcze lepiej - ale jest bdb zaciągnięte niebo więc wiadomo ze coś za coś, mnie się podoba tak jak jest a jest dobrze :-D
... jest tak jak lubię, podoba się. Może troszkę jasniej na podłodze?
wojtek6308
03-08-2009, 08:52
Trochę płasko na górze wyszło ale i tak przyjemnie :) i deczko światełka na dół by się zdało.
semyazza
03-08-2009, 08:56
tak słoneczko dgyby doswietliło ten łan byłoby jeszcze lepiej - ale jest bdb zaciągnięte niebo więc wiadomo ze coś za coś, mnie się podoba tak jak jest a jest dobrze :-D
sloneczko tak, ale nie PS
sztucznie rozjasnione chyba by nie wygladalo tak dobrze - tu tonacja lana odpowiada tonacji nieba
bardzo ladne zdjecie
W streszczeniu "Ale pole, ja p.....e" nie no nostalgiczna fotografia w miękkim oświetleniu, harmonia i spokojne rytmy obrazu a niebo pięknie domknęło kompozycję.
Pablo 77
03-08-2009, 10:55
W streszczeniu "Ale pole, ja p.....e" nie no nostalgiczna fotografia w miękkim oświetleniu, harmonia i spokojne rytmy obrazu a niebo pięknie domknęło kompozycję.
Usmiałem się z Twojego ....streszczenia:mrgreen:
Walczyłem z rozjasnianiem podłogi,ale gdybym mocniej rozjasnił byłaby lipa:mrgreen:
Sebastianito
03-08-2009, 11:18
BAjera fota! dawno takiego dobrego minimalizmu nie widzalem...
Pablo , jak znajdziesz chwile to podeślij wersje 1600x1200 na
[email protected] :) potrzebuje jakiegoś polnego minimala na pulpit:)
Mi najbardziej się tu podoba ta ostrośc i szczegółowość, gdzie dokłsdnie widać kłosy. Elegancko.
Al Koholik
03-08-2009, 12:17
Ech bajera ta fota. Wszystko tu gra.
Dziękówka ,już zdobi mój pulpit:)
Z ciekawości znowu zaglądnęłam na ten wątek, chyba to nie dziwi nikogo, jestem pod wrażeniem tej pracy. Dziwią mnie jedynie uwagi do światła na obrazie. Przecież tego światełka jest moc w tyle, powiedziałabym, że chciałoby nawet rozsadzić resztę, ale jest świetnie uwięzione. Nie jestem ekspertem, odbieram tę pracę właśnie w ten sposób. Nie wspomnę o reszcie, bo o tym już pisałam wcześniej :)
Marcin T
04-08-2009, 23:24
Ładny, dopracowany zbożowy krajobraz. Aż trudno uwierzyć, że nie było tam nawet jednego słupa ;);)
Pablo 77
04-08-2009, 23:28
Ładny, dopracowany zbożowy krajobraz. Aż trudno uwierzyć, że nie było tam nawet jednego słupa ;);)
Marcinie staram się wybierac miejsca bez takich elementów,ale czasami trzeba uzyc stempelka:)
To na obrzeżu mojego miasta,z okna widzę ten widok i słupów nie ma heheh.