Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Milena po poznańsku :D
remiksson
02-08-2009, 05:07
Z dzisiejszej sesji nad poznańskim sztucznym jeziorem Malta, świeżutkie zdjęcia :)
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
mam nadzieję, że choć niektóre się spodobają :) Cieżko, pełne słońce i cienia uświadczyć było prawie niemożliwością :) Sabinka błyskała na pełnych obrotach, ale dzielnie dała radę :)
Śliczna dziewczyna to jak sie mają zdjęcia nie podobać :-P 2, 6 mmm mmm :mrgreen: 7 i 8 są zajebiste a reszta też nie gorsza :)
streetfighter69
02-08-2009, 10:52
Bardzo ladny secik, ladnie sobie poradziles ze swiatlem w tych warunkach :) Siodemka najlepsza zdecydowanie!
bardzo fajne kadry, specyficzna obrobka tez do mnie przemawia!
pozdr
Art.
remiksson chyba nie musze nic pisac, oprócz tego ze jestes gość. tak trafiaja do mnie Twoje zdjecia ze nie moge sie napatrzec. Tak 3maj.
Leatherface
02-08-2009, 11:49
Nie podoba mi się to, że obróbką nadajesz swoim modelkom rumuńskie pochodzenie :D (może głupie to stwierdzenie, ale wybacz ;) )
Ten set mnie nie porywa. Sygnaturka podobna do Konrada :)
Macienty
02-08-2009, 11:53
6,7,8 miazga :) przezacnie :)
remiksson
02-08-2009, 11:56
Nie podoba mi się to, że obróbką nadajesz swoim modelkom rumuńskie pochodzenie :D (może głupie to stwierdzenie, ale wybacz ;) )
Ten set mnie nie porywa. Sygnaturka podobna do Konrada :)
W tym wypadku niestty to głupie stwierdzenie bo Milena akurat jest takie urody, że można Ją z Rumunią powiązać i bez zadnej obróbki (ma bardzo ciemną karnację a na dodatek jest opalona).
Leatherface
02-08-2009, 11:57
W swoich poprzednich pracach jakie tu widziałem była obróbka a efekt był podobny do tego ze zdjęć powyżej - nie jestem jasnowidzem ;)
Podobają mi się kadry, co do obróbki masz już swój styl, coś bym jednak zmienił bo wiele racji ma Leatherface. Bądź co bądź, zdjęcia mi się bardzo podobają pod względem kadrów, jak modelka również.
po tym co dopisałeś cofam ma słowa :)
remiksson
02-08-2009, 12:05
W swoich poprzednich pracach jakie tu widziałem była obróbka a efekt był podobny do tego ze zdjęć powyżej - nie jestem jasnowidzem ;)
BYł trochę podobny bo akurat lubię rozbielone czernie i nic na to nie poradzę :) Wyjaśniałem to już w którymś poście pod moimi wstawkami :)
P.S Konradowi ja robiłem sygnaturkę :)
Witek "Wisz"
02-08-2009, 13:04
No ja nie wybiorę żadnego... bo wszystkie są świetne:mrgreen:
Specyficzna obróbka, ale mi się podoba. Dobra robota!
remiksson
02-08-2009, 13:11
Dziekuję bardzo za miłe i niemiłe słowa :) Oceny i opinie moich zdjęć często będą rozbieżne właśnie przez stosowany przeze mnie specyficzny sposób obróbki. Ale to akurat leży w kwestii gustu, tak więc nawet gdybym go zmienił to opinie w dalszym ciągu byłyby podzielone :) Grunt to być sobą, prawda?
Dziekuję bardzo za miłe i niemiłe słowa :) Oceny i opinie moich zdjęć często będą rozbieżne właśnie przez stosowany przeze mnie specyficzny sposób obróbki. Ale to akurat leży w kwestii gustu, tak więc nawet gdybym go zmienił to opinie w dalszym ciągu byłyby podzielone :) Grunt to być sobą, prawda?
Jasne. Masz swój styl i to rozpoznawalny, gratuluje.
bardzo sexi !! :D
swietne
Zbigniew
02-08-2009, 23:48
Kadrowo i doświetleniowo zdjęcia OK. Zastanawia mnie tylko obróbka - czy celowo pierwsze kilka jest tak mało kontrastowych ? Bo z 1/4 ich histogramu jest pusta. Ja osobiście tego nie kupuję.
remiksson
03-08-2009, 00:14
Kadrowo i doświetleniowo zdjęcia OK. Zastanawia mnie tylko obróbka - czy celowo pierwsze kilka jest tak mało kontrastowych ? Bo z 1/4 ich histogramu jest pusta. Ja osobiście tego nie kupuję.
Tak celowo :) Bo tak to jest, że niektórzy płaczą nad hot pixelami, niektórzy z pasją oglądają hitogramy, a niektórzy po prostu robią zdjęcia i cieszą się tym :) Jestem w tej ostatniej grupie :)
Zastanawia mnie tylko obróbka - czy celowo pierwsze kilka jest tak mało kontrastowych ? Bo z 1/4 ich histogramu jest pusta. Ja osobiście tego nie kupuję.
A czy wszystkie zdjęcia muszą mieć mega kontrast ?:) Do czego to już dochodzi, że patrzymy na histogram ,aby zdecydować czy nam zdjęcie podchodzi;-)
Jak dla mnie udane kadry i fajna obróbka. Color Efex Pro ?
remiksson
03-08-2009, 00:21
Jak dla mnie udane kadry i fajna obróbka. Color Efex Pro ?
Nie, zabawa krzywymi :)
Zbigniew
03-08-2009, 00:27
A czy wszystkie zdjęcia muszą mieć mega kontrast ?:) Do czego to już dochodzi, że patrzymy na histogram ,aby zdecydować czy nam zdjęcie podchodzi;-)
Ustalmy jedno - nie patrzyłem na histogram w celu stwierdzenia czegokolwiek innego poza potwierdzeniem, że na zdjęciu nie ma pewnych jasności. Zrobiłem to z czystej ciekawości. A już przed zerknięciem do PSa stwierdziłem to, co napisałem wcześniej - że mi taka obróbka nie leży. Co do reszty - zdjęcia w porządku.
Ale spoko-loko, panowie. Każdy ma jakieś preferencje i gusta. Możemy różnić się co do ocen i komentarzy - po to tutaj właściwie jesteśmy.
remiksson
03-08-2009, 00:30
Ale spoko-loko, panowie. Każdy ma jakieś preferencje i gusta. Możemy różnić się co do ocen i komentarzy - po to tutaj właściwie jesteśmy.
dokładnie tak jak rzeczesz :) de gustibus non disputandum est :)
Nie, zabawa krzywymi :)
Zatem dobrze kręcisz tymi suwakami :) Zbędny ci Efex.
SADPUNK44
03-08-2009, 00:57
Coraz bardziej podoba mi się taka obróbka.Świetne zdjęcia,świetna modelka,masz oko kolego:mrgreen:rispekt...
cudo:) kadry, tonacja, modelka...