Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Basia
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img60.imageshack.us/img60/6690/pukowiec.jpg)
wiecej na www.lukaszpukowiec.com
Bez wnikania w szczegóły,(np. szkoda ze dziewczyna nie patrzy w obiektyw, itp) mnie sie ta fotka podoba, nawet bardzo!
panchoo77
01-08-2009, 00:53
super !!
- może zdradzisz szczególy setup'u :)
willy_fil_
01-08-2009, 01:15
Dobra fotka, podoba mi sie, wcale mi nie przeszkadza brak wzroku. Na pewno masz lepsze i na pewno wstawisz wiec na co czekasz? Dobra obróbka...
PS: chyba musisz zmienic stopke co?
Jestem na tak. Nie wiem tylko czy obróbka skóry nie jest zbyt mocna... Poza tym , fajny kadr.
Skóra nie byla nawet ruszana :) wiecej zdjec na stronie www.lukaszpukowiec.com
no faktycznie stopka stara :)
Zdjęcie dobre, ale... trochę razi różnica w oświetleniu rąk, tzn ręka po lewej nie wygląda najlepiej. Poza tym jest ok.
Podziwiam to zdjęcie już od kilku miesięcy na Twoim profilu na maxmodels :)
pierwsze co rzuca sie w oczy to niedoświetlona lewa zdjęcia, te na www są lepsze mz, ale generalnie bardzo pozytywne
Mnie brakuje kontaktu wzrokowego i trochę drażni dłoń na pierwszym planie poza GO. Ogólnie to milutkie :)
Ciekawy pomysł
Mnie się podoba
Leatherface
01-08-2009, 15:01
Super :)
Madlenne
01-08-2009, 17:08
jak z reklamy nike ;P
Trafiłem ostatnio na Twój profil na mm oraz wszedłem na stronę i stwierdzam, że bardzo dobrze Ci idzie. Mi się powyższe zdjęcie po prostu podoba.
Michał Fąfrowicz
02-08-2009, 09:29
Mi też się podoba, gratki.
irek6311
02-08-2009, 09:58
Ładna fotka :D
Super zdjęcie - by było. Niestety lewa strona foty powoduje, że raczej do kosza.
Raz na jakiś czas jest zdjęcie które bardzo mi się podoba, jest moment jest poza i jest światło - dobrze dobrane kolory w pp. Cały set jest genialny i resztę również. Wybrałeś dobry kierunek do modowych zdjęć.
I like it !
Świetnie wykonane! "Just do It!" :)
nie mogłem sie powstrzymać i musiałem tu napisać :D wszystko super-hiper , ale naprawde nie przeszkadza wam na środku brzucha ta jasna nieforemna plama ? wygląda to beznadziejnie , gdzie całość jest naprawde dobra tak ten defekt odrazu rzuca się w oczy i nieziemsko denerwuje :) nie sądze żeby taki był wzór na stroju ot niedopatrzenie fotografa , bo albo cała mokra albo cała sucha :)
Leatherface
03-08-2009, 16:43
Jakby była cała mokra, to by jeszcze ktoś pomyślał że to taki kolor ;)