PDA

Zobacz pełną wersję : LOWEPRO SlingShot 200 AW- zawiodłem się

leszeg
30-09-2006, 11:01
Jak w opisie wyzej, co do funkcjonalnosci torboplecaka nie mam zastrzezeń choc klapa głowna mogła by byc ciut wieksza.Wnerwia mnie to że juz drugi raz musze wszywac szelkę głowną która jest fatalnie wykonana-mocowana do korpusu torby.Materiał sie rozsnuwa i wyglada jak poszczepiona szmata. Od spodu trzyma sie ale ten wierzchni materiał to zwykła potrzewka. Miałem reklamowac ale wsadziłem juz raz swoje łapy wiec pewnie nie uznaja reklamacji. Szajs i tyle. Teraz mysle jak to zrobic po swojemu by juz nigdy nie wyszczepiało sie.

rybioza
30-09-2006, 12:59
Też mam takie cuś( 200 AW). Wszystek gra,wszystko cacy i solidnie. Może jakaś felerna sie trafiła??

leszeg
02-10-2006, 12:30
u mnie jak zwykle. Wydziera sie z korpusy skrajna czesc szelki ta najbardziej narażona na obciazenie przy moszeniu torby na brzuchu. Pewnie znowu kupiłem podróbę.

Maciekkk
02-10-2006, 12:33
Wnerwia mnie to że juz drugi raz musze wszywac szelkę głowną która jest fatalnie wykonana-mocowana do korpusu torby.
Poprawcie mnie jeśli się mylę ale Lowepro ma chyba bardzo długą, jeśli nie dożywotnią gwarancję.
W takim razie po co ją szyłeś?

EDIT: Właśnie sprawdziłem Lifetime Warranty

pdzran
02-10-2006, 12:44
Ja mam wersje mniesza , czyli 100AW i nie mam zastrzezen , zrobila juz ze mna ze 150-200 km na rowerku i jest ok.

leszeg
03-10-2006, 13:14
moze i ma wieczysta gwarancje ale ja juz zapomniałem gdzie kupiłem i jakos nie chce mi sie wierzyc zeby sprzedawca z allegro ..........wiecie sami jak to jest.

pdzran
03-10-2006, 13:21
moze i ma wieczysta gwarancje ale ja juz zapomniałem gdzie kupiłem i jakos nie chce mi sie wierzyc zeby sprzedawca z allegro ..........wiecie sami jak to jest.

Ja jakos z dystansem traktuje gwarancje wieczyste.
Zazwyczaj udowadnia sie wine Klienta ;)
Zalezy to oczywiscie do produktu ale tutaj : material , nici , to podobnie jak w przypadku butow sportowych , ktore powinny byc wytrzymale ale jak sie rozwala to w uzasadnieniu jest wina Klienta , zle uzytkowanie , zle prane , zle suszone itp.itd.