PDA

Zobacz pełną wersję : Gdzie jeszcze mozna kupić CS3?

willy_fil_
30-07-2009, 21:21
Witam.
Pytanie jak w temacie. Jeśli ktos ma jakies wiadomosci na ten temat to bardzo prosze o link do sklepu. Dodam że CS4 jest cholernie za drogi.
pozdrawiam

Raulo
31-07-2009, 09:11
Jedynie jakieś resztki na Allegro.

kuchar504
31-07-2009, 10:12
swego czasu PS3 można było kupić taniej za okazaniem kwitka ze szkoły, czy bedzie podobna akcja z CS4, wiadomo coś?

d_an
31-07-2009, 14:51
Kuchar - http://www.amazon.com/Adobe-CS4-Student-Edition-Software/b?ie=UTF8&node=1259461011,
o polskeij wersji nic nie wiem.

Na stronie producenta po wybraniu opcji student też przekeirowuje na angielskojęzyczą podstronę:
http://www.adobe.com/eeurope/education/students/studentedition/

gtad
31-07-2009, 16:29
Tylko, żeby licencja była ważna, to trzeba cały czas być studentem ;)

willy_fil_
31-07-2009, 21:04
No własnie ze bieda chyba z CS3 juz, ale mimo wszystko jesli ktos gdzies znajdzie jakis zlezaly egzemplaz to bede wdzieczny za info. Bo za 2400 nie kupie CS4 prawda? Miesiac temu widzialem na skynet.pl w takiej wlasnie cenie CS3.
pozdrawiam

BlackRoger
31-07-2009, 23:39
Poluj ewentualnie na starsze wersje łącznie z pierwszym CS i dokup sobie upgrade do CS4. Może Cię wyjść jeszcze taniej.

willy_fil_
31-07-2009, 23:56
Poluj ewentualnie na starsze wersje łącznie z pierwszym CS i dokup sobie upgrade do CS4. Może Cię wyjść jeszcze taniej.

Tak, mysle o tym, ale za cholere nie ma nigdzie nic ponizej CS4. popisałem maile do sklepów, moze jeszcze jeszcze gdzies u kogoś lezy na magazynie...

step.tom
31-07-2009, 23:57
swego czasu PS3 można było kupić taniej za okazaniem kwitka ze szkoły, czy bedzie podobna akcja z CS4, wiadomo coś?

Dalej można. Pytaj w Cortland i Komputronik

Tylko, żeby licencja była ważna, to trzeba cały czas być studentem ;)

Tylko w momencie zakupu i rejestracji w Adobe

BlackRoger
01-08-2009, 00:03
Tak, mysle o tym, ale za cholere nie ma nigdzie nic ponizej CS4. popisałem maile do sklepów, moze jeszcze jeszcze gdzies u kogoś lezy na magazynie...
A dlaczego nie używka? Kup najtaniej gdzie znajdziesz, tylko upewnij się że dostaniesz pisemne zrzeczenie się praw do programu (dokładnej informacji udzielą Ci na polskiej infolini Adobe).

willy_fil_
01-08-2009, 00:07
Fakture potrzebuje, a zeby bardziej skomplikowac sprawe, to dopiero pod koniec sierpnia a najlepiej na wrzesien:)
Ale zastanawiam sie nad takim zalatwieniem sprawy:
Znajduje wersje trialowa instaluje i ok - 30 dni buja jak trzeba. Jak chce przedłuzyc to musze chyba gdzies zadzownic czy cos i tam mozna chyba kupic programik. Dobrze mysle? Czy do bani? Kompletnie sie na tym nie znam...

BlackRoger
01-08-2009, 00:32
Ale zastanawiam sie nad takim zalatwieniem sprawy:
Znajduje wersje trialowa instaluje i ok - 30 dni buja jak trzeba. Jak chce przedłuzyc to musze chyba gdzies zadzownic czy cos i tam mozna chyba kupic programik. Dobrze mysle? Czy do bani? Kompletnie sie na tym nie znam...
Po 30 dniach niczym się to nie będzie różniło od kupna normalnego PSa.

willy_fil_
01-08-2009, 00:43
Po 30 dniach niczym się to nie będzie różniło od kupna normalnego PSa.

No, to tez wlasnie ja chce kupic oryginalna wersje, z tym ze nie CS4 lecz CS3 bo jest tańsza. Wiem, ze CS4 ma kilka nowosci m.in. miejscowa korekcję w już Camera RAW, łączenie głebi ostrości, pędzle rozjaśniania i ściemniania mają lepszy algorytm co podobno bardziej je usprawnia w pracy i takie tam. Jednak gdy nie ma kasy mozna bez tego życ.
Chce CS3 i nie mogę nigdzie znalesc i stąd wzięlo sie moje pytanie - gdzie jeszcze mozna znaleśc ten program, jak go zdobyc?