Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Bieszczady[kedazi]
Taki widoczek, może komuś się spodoba. :D
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/images/otl19ltv9n14afqz9opm.jpg)
Leatherface
30-07-2009, 20:41
Mnie się podoba :)
Powiem tak......ciac gore jakies 2cm ....
Też się zastanawiałem, czy nie byłoby lepiej uciąć poniżej tej górnej chmurki. Ale coby nie mówić, zdjęcie bardzo fajne. Zwłaszcza kadr.
Marcin T
30-07-2009, 21:27
Taki se widoczek. To fajne góry są ;)
semyazza
30-07-2009, 21:54
jakie ladne zdjecia ten "moj" 5D robi :mrgreen:
fajnie, ze miales mozliwosc zrobic sobie wyjazd w gory. ja wciaz nie mam czasu....
ale na powaznie - za przedmowcami - ciach troche gory
PabloF1fan
30-07-2009, 22:13
wiecie co... pierdzielicie o tych detalach tu wam chmurka przeszkadza, tu 2 cm
super fotka fajne swiatlo, fajne kolorki, widoczek przedni
mi sie b podoba
gratuluje
andrzejb191066
30-07-2009, 22:32
Hmm....a ja byłem przekonany,że w fotografii chodzi właśnie o te detale,no może się myliłem.Nawiasem mówiąc to ja kocham te detale.Mówiąc szczerze,podoba mi się nawet z tymi dwoma centymetrami nadmiaru nieba.
wiecie co... pierdzielicie o tych detalach tu wam chmurka przeszkadza, tu 2 cm
super fotka fajne swiatlo, fajne kolorki, widoczek przedni
mi sie b podoba
gratuluje
Ma prawo sie tobie podobac.............ale zdjecie jest zrobione w ladnym miejscu, swiatlo wcale nie jest ladne tylko ostre (mocne) przez co wyszedl straszny przepal na tej osamotnionej chmurce u gory (niepotrzebnej) ktora to sobie lezy w tej nudnej 2 centymetrowej czesci nieba! :P
borregaard
31-07-2009, 06:20
Było już parę fotek z tego miejsca..można było to zrobić lepiej.Nie przyłożyłeś się do nieba.Nie tylko jedna chmurka ma przepał i nie trafiłeś ze światłem,jest zbyt ostre...szkoda.
Przepalone chmury, za jasne kamienie na ścieżce. To są mankamenty do poprawienia.
Jakos nie jestem przekonany
Powiem tak......ciac gore jakies 2cm ....
Przepaloną chmurkę zostawiam, gdyż jakoś wydaje mi się ze bez niej zdjęcie zrobi się za mało przestrzenne.
Taki se widoczek. To fajne góry są ;)
Zgadzam się w 100% góry są przepiękne. A nad Bieszczadzkimi widoczkami popracuję jak tylko będe mial okazję ponownie zagościć na połoninach. :)
jakie ladne zdjecia ten "moj" 5D robi :mrgreen:
A robi, robi b ładne zdjęcia.. gdyby jeszcze tylko operator potrafił to wykorzystać :D
Przepalone chmury, za jasne kamienie na ścieżce. To są mankamenty do poprawienia.
Raczej nic nie będę poprawiał, bo to taka fotka "podróżniczo - albumowa" a z drugiej strony u mnie poprawnie się wyświetla :)
Dziękuje Wam za odwiedziny i komentarze.
pozdrówka :)
Ma prawo sie tobie podobac.............ale zdjecie jest zrobione w ladnym miejscu, swiatlo wcale nie jest ladne tylko ostre (mocne) przez co wyszedl straszny przepal na tej osamotnionej chmurce u gory (niepotrzebnej) ktora to sobie lezy w tej nudnej 2 centymetrowej czesci nieba! :P
greg , nie piskaj :) fajnie jest
mi sie podoba troszke malo swiatelka miales , ale nie zawsze w danym miejscu mozna poczekac na slonko