Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Emilia
Z wczorajszego wypadu do parku.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Oceniajcie i komentujcie.
Nie porwało mnie.
Zwłaszcza kolorystycznie.
Leatherface
30-07-2009, 21:00
Nie wiem czy to już książka McNally'ego zaczęła na mnie działać, ale światło do niczego. CIemno, płasko, bez wyrazu.
remiksson
30-07-2009, 21:32
niestety, szału nie ma. Zwykły portrecik.
Kwiatek111
30-07-2009, 21:34
jak wyzej
Dzięki chłopaki za komenty. Chyba troche sie za bardzo napatrzylem przy obrobce na to zdjecie bo rzeczywiscie jest za Ciemne. Wersja troszke rozjaśniona niżej tak tylko jako ciekawostka. Wytłumaczcie mi tylko jedno. Już tyle razy widziałem określenie "płasko" w komentarzach do różnych zdjęć na forum i co dokładnie przez to rozumiecie? Brak wyraźnych cieni i wysokich tonów co nie uwydatnia tak kształtów fotografowanego przedmiotu/osoby? Bo ja właśnie to.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Leatherface
30-07-2009, 21:51
W sumie nie tak łatwo jest mi wyjaśnić co rozumiem pod 'płasko' :P
2 wersja lepsza
Mnie nie pasuje wyraz twarzy panny. Taka ni przestraszona ni smutna. Tak jakby mówiła "o Boże co tam się stało!" Kolorystycznie - mnie nie przeszkadza.
forgetful
31-07-2009, 14:21
Prawa ręka ciągnie całą twarz do dołu, ten palec odchylający wargę, to wszystko wprowadza chaos do obrazu. światło a właściwie jego brak powoduje monotonię i tak jakoś to wszystko się gryzie